Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Taller de scrapbook amb nens de Mariona Cardona

OL00133801Taller de scrapbook és un llibre que proposa diferents projectes perquè els nens personalitzin i decorin les seves llibretes, diaris, àlbums de fotos, targetes i postals, ornaments per a la seva habitació o papers de regal, entre altres objectes, amb els materials i les tècniques propis de l’scrapbook: des de papers amb diferents dissenys i textures fins a adhesius, washi tapes, maquinetes d’encunyar, segells i estampacions, decoupage…

L’scrapbook és una afició que permet despertar amb facilitat la part més creativa de cada persona en moltes àrees: fotografia, composició, combinació de colors, de textures, el reciclatge…

Per definició l’scrapbook o llibre de retalls és la tècnica que es fa servir per personalitzar àlbums de fotografies. Per exemple, guardar records o retalls d’un diari o trossos de paper de regals és fer scrapbooking.

La Mariona ens proposa tenir a casa materials bàsics com ara:

– Papers, alfabets i adhesius
– Washi tapes, cel·lo de paper japonès estampats o de colors
– Maquinetes d’encunyar
– Segells i estampació
– Pintures
– Decoupage

Amb aquests materials podem dur a terme amb els nens algun dels vint projectes que proposa la Mariona. Tots amb el pas a pas amb fotografies fetes per ella mateixa.

mariona cardonaLa Mariona Cardona és mare de dos nens, l’Emma i el Pol. Es defineix com una enamorada de tot allò que pugui crear amb les seves pròpies mans, no només amb l’scrap sinó també amb ganxet, mitja, costura, reciclatge…, apassionada de les petites coses i fan de capturar aquells instants especials amb les seves càmeres fotogràfiques.

La Mariona no es dedica professionalment a l’scrapbook però és la seva gran afició des de fa més de 7 anys. Fa tallers i cursos a botigues o espais creatius i col·labora amb diferents projectes on-line, entre ells el seu blog personal, Diari de colors i la xarxa social fotogràfica Instagram, on podeu veure les seves creacions i alguns moments de la seva vida.

A les Biblioteques de Vilanova trobareu molts altres llibres sobre aquesta matèria:  Scrapbooking

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari