Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


3a fira ‘Conte va! Va de contes’ amb la col·laboració de la biblioteca Cardona Torrandell

Demà, divendres 8 de maig a les 20 h al Centre d’Art Contemporani LA SALA, es donarà el tret de sortida a la 3a edició de la fira Conte va! Va de contes amb la inauguració de l’exposició Conte va! Va de contes!.
La mostra presenta els treballs de 31 professionals de renom de la il·lustració infantil i juvenil d’arreu dels país com Javier Andrada, Laia Capdevila, Glòria Fort, Mercè Galí, Lluïsot, Chema Peral, Stefanie Pfeil, Xavi Ramiro, Lola Roig, Gabriela Rubio o Joan Thelorius entre d’altres.

Conte va! Va de contes 2015
L’exposició s’emmarca dins la programació d’aquesta Fira dedicada a la Literatura Infanti i Juvenil, i que inclou diferents activitats de foment de la lectura que es realitzaran durant tot el dissabte a diferents espais de la ciutat. La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra.

presentacio_firaEl mes d’abril es presentaren a la biblioteca Armand Cardona Torrandell els cartells d’aquesta edició, que han estat dissenyats per Sara Sanmartín i Julen Martínez, ex-alumnes de l’EMAID.
A la pròpia biblioteca Cardona es pot visitar, fins el 30 de maig, l’exposició Ocellets, ocells, ocellots, que mostra els dibuixos originals del llibre amb el mateix nom de l’il·lustrador Òscar Julve i que van acompanyats amb els poemes de Lola Casas.

La Fira d’aquest any se centrarà en diversos actes gratuïts al voltant de la plaça de les Neus i inclourà, entre moltes altres activitats, la representació a Can Papiol del conte Saltironets, que Susanna peix va dedicar a la Judit, de la mà de l’actriu Montse Panero. També destaquen un Taller Monstruós a càrrec de Jaume Copons i Liliana Fortuny, o l’espectacle Formigues a la cuina al pati del Castell de la Geltrú a càrrec de la companyia Genovesa, Narratives Teatrals, a banda de la presència a la Fira del personatge de la Peppa Pig, i fins i tot la representació, al teatre Principal, de Les fades de la bella dorment, que tindrà un cost de 3 euros.
Durant tot el dia, i per qui vulgui col·laborar amb el finançament de la fira, hi haurà una paradeta de marxandatge a la plaça de les Neus.

Podeu consultar el programa complet de la fira en el següent enllaç:

Us deixem amb el vídeo de la passada edició, a càrrec de Marta Cortina i Laia Garcia, convidant a la Fira d’enguany:

Fira conte va! va de contes 2014 amb tota la seva essència from Conte Va! Va de Contes on Vimeo.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari