Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Arxiu per Desembre, 2013

‘Planet Cake niños’ de Paris Cutler

Amb Planet Cake niños, els pastissos per a nens són molt més divertits. Aquest és el llibre que podreu trobar com a novetat del mes a la Sala Infantil de la Biblioteca.

Podreu triar entre una gran varietat de pastissos d’allò més creatius i afegir-los divertits personatges modelats amb pasta fondant de colors: el senyor dònut i els seus amics, els polps, els conills ninja… i molts més. La nova proposta de barrejes i combinacions d’aquest llibre únic permet crear centenars de pastissos i figures diferents i eleva la confecció i decoració de pastissos a un nou nivell.

Planet Cake niños ha estat concebut perquè els nens de 8 a 12 anys i els seus pares elaborin pastissos adequats per a qualsevol ocasió. Mitjançant senzilles sèries de fotografies pas a pas i idees per a tot tipus de combinacions, aquests pastissos causaran sensació.

Tot el que necessites és algunes de les tècniques que es descriuen en aquest llibre, uns quants utensilis senzills i una mica de fondant. Totes les nostres figures  per a pastissos han estat concebudes perquè puguin ser elaborades per nens a partir de vuit anys, i no són necessaris utensilis sofisticats per fer-ho.

A Paris Cutler sempre l’ha apassionat fer pastissos i li encanta l’alegria i la sorpresa que causen els pastissos en la seva família i els seus clients.
Paris va adquirir Planet Cake, un petit estudi de decoració de pastissos de Sídney, l’any 2003, i li ha donat prestigi internacional.

A més de produir grans obres de pastisseria artística, Paris imparteix cursos de decoració de pastissos molt populars que atreuen estudiants de tot el món. És l’autora de Planet Cake, publicat en Editorial Joventut, i ha presentat una sèrie documental televisiva de vuit episodis sobre el seu taller.

Si us agrada la rebosteria creativa, a les Biblioteques de Vilanova trobareu més documents sobre aquest tema: pastissos, cupcakes

El gener de 2011 va portar a terme el projecte de convertir la famosa Òpera de Sidney en un enorme pastís. Us deixem amb el vídeo que resum les 2000 hores de feina que va costar fer-lo.

No hi ha comentaris

La millor música de 2013

Millor 2013

Acabat l’any és moment de fer una valoració musical del bo i millor que ha vist la llum al llarg d’aquest 2013 que estem a punt d’acomiadar.
Durant tot l’any des de les Biblioteques de VNG anem fent una selecció mensual amb aquells discos més destacats que es van publicant; ara us oferim una selecció per al bon gourmet: els 30 discos indispensables que no us heu de perdre si us agrada la bona música i que heu d’escoltar si voleu estar al cas del que s’està fent en l’actualitat.

Si bé en anys anteriors havíem diferenciat entre artistes internacionals i nacionals, hem considerat que és una divisió que no té gaire sentit doncs, cada vegada més, són els artistes d’aquí els que canten en llengües estrangeres i que tenen una projecció internacional.

Millors 2013

Aquesta selecció conté discos de tot tipus i estils: des dels més tecnològics, representats per artistes com Disclosure, John Hopkins, Daft Punk o Oneohtrix Point Never, passant per la música més indie, amb grups com Arctic Monkeys, Vampire weekend o The Strypes, grups espanyols com Soleá Morente y los Evangelistas o Pony Bravo i, com no, el producte fet a casa amb grups com Manel, Anímic i el darrer treball del polifacètic Guillamino.

Per finalitzar us deixem amb una selecció dels CDs que podeu trobar, o que proparement trobareu, a les Biblioteques de VNG:

 

Esperem que us agradi i les compartiu amb les vostres amistats!

No hi ha comentaris

Llegir el Teatre: ‘Fum’ de Josep Mª Miró

Aquest mes, els membres de club de lectura Llegir el Teatre parlaran de l’obra Fum de Josep Mª Miró. Fum es pot veure a la Sala Petita del TNC fins al 26 de gener de 2014 i està protagonitzada per Joan Carreras, Carme Elias, Lluís Marco, Anna Sahun.

Dues parelles –una de jove i una que ja no ho és tant– coincideixen a l’hotel d’un país estranger, en el qual hi ha hagut un esclat de violència. Durant tres dies, es veuran obligades a estar-s’hi recloses, ja que s’han extremat les mesures de seguretat a la zona.

L’Àlex i l’Eva acaben d’arribar al país, il·lusionats pel que els hi espera. En Jaume i la Laura fa anys que hi viuen confortablement i ara els han recomanat que és millor allotjar-se en un lloc segur i agafar el primer vol quan es torni a obrir l’aeroport.

Aquesta trobada posarà de manifest els fràgils equilibris de quatre existències que es veuen abocades a una espiral de mentides i traïcions. El conflicte de l’exterior acaba semblant una anècdota circumstancial que tanmateix pesa com una llosa indefugible sobre aquestes identitats empeses a redefinir-se durant tres dies i dues nits. Cap d’ells té gaire clar cap on anirà la revolta que hi ha a fora, però tampoc la que ha començat dins seu

Josep Maria Miró (Vic, Osona, 1977) és un dramaturg i director teatral català. Va llicenciar-se en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2000, on també va doctorar-se en Literatura catalana.

El febrer de 2007 va ser professor d’historiografia a la UAB del postgrau “Independent Reporter – Welcome Sarajevo”, organitzat per una agència de Fotoperiodisme, i l’any 2008 es va llicenciar en Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona Ha treballat amb l’equip de guionistes de TV3 a les sèries Zoo i Mar de fons, i també amb altres mitjans de comunicació a Catalunya, com ara Ràdio 4, COM Ràdio, Ràdio Sant Cugat i El 9 Nou.

Ha fet d’ajudant de direcció de Xavier Albertí, de Toni Casares i de la coreògrafa Germana Civera. Ha guanyat nombrosos premis com a actor i com a director de teatre.

Miró és l’autor d’obres com Gang Bang, El principi d’Arquimedes o Nerium Park.
La capacitat d’aquest dramaturg per generar viatges emocionals de gran intensitat poètica i ideològica respon a un ineludible compromís amb el seu temps.

El Club de lectura Llegir el Teatre es tornarà a trobar el dijous 22 de gener a les 18:30h. Esteu convidats a participar-hi!

Us deixem amb un vídeo sobre l’espectacle.

No hi ha comentaris

‘Intemperie’ de Jesús Carrasco

Un nen que ha fugit de casa escolta, acotat en el fons del seu amagatall, els crits dels homes que l’estan buscant. Quan marxen, només queda davant seu una plana infinita i àrida que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament d’allò que li ha fet fugir.

Una nit, els seus passos es creuen amb els d’un vell pastor de cabres i, a partir d’aquest moment, ja res serà igual per a cap dels dos.

Intemperie narra la fugida d’un nen a través d’un país castigat per la sequera i governat per la violència. Un món tancat, sense noms ni dates, en el qual la moral ha escapat pel mateix embornal pel qual s’ha anat l’aigua.

En aquest escenari, el nen, encara no del tot malmès, tindrà l’oportunitat d’iniciar-se en els dolorosos rudiments del judici o, per contra, d’exercir per sempre la violència que ha mamat. A través d’arquetips com el nen, el pastor o l’agutzil, Jesús Carrasco construeix un relat dur, esquitxat de moments de gran lirisme.

Una novel·la tallada paraula a paraula, on la presència d’una naturalesa inclement embasta tota la història fins a confondre’s amb la trama i en la qual la dignitat de l’ésser humà brolla entre les esquerdes seques de la terra amb una força inusitada.

La novel·la és una obra lineal. No hi ha una sola regressió, totes les respostes esperen al davant, malgrat que el lector intueixi que el passat és la clau.
També és llibre rodó, comença i acaba com ha de fer-ho un clàssic amb tots els caps tancats i amb un horitzó obert.

El llibre ha estat guardonat com llibre de l’any 2013 pel Gremi de Llibreters de Madrid.

Jesús Carrasco va néixer a Badajoz l’any 1972 però resideix a Sevilla des del 2005. Des de 1996 treballa com a redactor publicitari, activitat que compagina amb l’escriptura. Intemperie l’ ha consagrat com un dels debuts més enlluernadors del panorama literari internacional.

La novel·la, que ha tingut un entusiasta acolliment en les millors editorials estrangeres abans fins i tot de la seva publicació a Espanya, s’editarà a tretze països.

Els crítics comparen el seu treball literari amb Delibes, Hernan Rivera Letelier o José Donoso. Carrasco es reconeix lector, i deutor, de la literatura nord-americana: Carver, Richard Ford, John Updike, John Cheever o Cormac McCarthy.

Podeu descarregar-vos la fitxa clicant en el següent enllaç: ‘Intemperie’ de Jesús Carrasco

El Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquesta lectura el dissabte 25 de gener a les 17:30h. Esteu convidats a participar-hi!

Us deixem amb l’especial que va dedicar a aquest escriptor el programa literari Página 2 de RTVE. Aquest capítol es va enregistrar al Parc Natural del Garraf.

Ver vídeoPágina 2 - Jesús Carrasco
1 comentari

Donatiu del Cineclub Sala 1

Ja podeu trobar disponibles a l’Espai de cinema de la Biblioteca les pel·lícules que el Cineclub Sala 1 ha donat a la Biblioteca.Després d’aquest primer contacte, la idea és anar ampliant el fons del Cineclub i anar donant a la biblioteca el material que el Cineclub vagi adquirint.

Dins de la vintena de títols que ens han cedit, es troben algunes de les pel·lícules projectades tant al Cinema Bosc com en altres activitats del Cineclub.

Entre les pel·lícules trobem clàssics del cinema contemporani com la comèdia Arizona Baby del germans Coen, la cinta experimental Kids de Larry Clark o el drama Nadie sabe, del japonès Hirokazu Koreeda.

Però també hi ha novetats com la premiada Holy Motors del francès Leos Carax, Animals, una producción de l’ESCAC dirigida per Marçal Forés o el doumental Exit through the gift shop, realitzat pel famós pintor de graffitis, Bansky.

Els membres del comité de selecció del cineclub tampoc han deixat de banda clàssics del cinema d’animació com Porco Rosso i Nausicäa en el valle de viento, del mestre Hayao Miyazaki.

La meitat de les pel·lícules cedides es troben en Blu Ray, el que fa que augmenti considerablemente el nostre fons de films en aquest format que permet gaudir d’una gran qualitat d’imatge i so.

El Cineclub Sala 1 és una associació cultural dedicada a la divulgació del cinema i pretén completar l’oferta cinematogràfica de Vilanova i la Geltrú.

Els seus objectius són:

• Difondre les arts audiovisuals a Vilanova i la Geltrú mitjançant pel·lícules en versió original i fora del circuit purament comercial.
• Organitzar cicles temàtics, xerrades i cinefòrums.
• Promoure la creació i la cinematografia feta a Vilanova.
• Difondre el videoart i el cinema experimental.
• Organitzar activitats d’oci amb fonaments artístics i culturals.

I aquesta tasca és materialitza amb una programació regular els dimarts al Cinema Bosc. També col·laboren amb el Future Shorts Festival, amb una periodicitat trimestral i diversos actes puntuals com ‘Cap joguina sense nen’ una projecció de cinema infantil als voltants de Nadal on s’organitza una recollida de joguines.

Perquè aneu obrint boca us deixem amb el tràiler de la pel·lícula Stopped on track d’Andreas Dressen, guanyadora del premi ‘Un certain regard’ del Festival de Cannes del 2011.

No hi ha comentaris

Tot un món de lectures per acompanyar el Nadal!

Com cada any, quan s’acosta el Nadal, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú ofereix als ciutadans dues guies de lectura amb una selecció de les principals novetats aparegudes durant aquestes dates.

En el cas de la guia per adults, Nadal 2013, recull una cinquantena de novel·les que inclou els darrers treballs publicats per autors tant reconeguts com Arturo Pérez Reverte, Valerio Manfredi, Tom Wolfe, Nora Roberts, Christian Jacq, Helen Fielding, J. K. Rowling,… i un llarg etcètera que farà les delícies dels bons gourmets de la literatura.

Els més petits de la casa també tenen la seva ració de lectures amb els llibres recopilats dins la guia Infantil – Nadal 2013. Un recull de les darreres publicacions que tenen relació amb la celebració del Nadal.
També pensant en aquests menuts el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha editat la guia I els llibres que desitjo són; lectures infantils i juvenils per al Nadal de 2013 recomanades per bibliotecaris i llibreters, una selecció de lectures per infants i joves.

Tot això es pot complementar amb la consulta del prestatge que la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha creat amb el nom Especial Nadal 2013. En aquest espai es poden trobar recomanacions de llibres, música i cinema, una selecció d’obres de les biblioteques de la Xarxa, les activitats programades, els descomptes i avantatges que es poden aprofitar amb el carnet de les biblioteques, el rànquing dels documents més prestats, l’especial de Nadal del portal infantil Gènius i dues propostes de menú de festa proposades pel xef Víctor Quintillà.

Per acabar recordar que durant aquest dies de Nadal, les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona romandran TANCADES els dies 24 i 31 de desembre a la tarda, i els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener durant tot el dia.

Les Biblioteques de VNG us desitgen un BON NADAL i un FELIÇ 2014!

No hi ha comentaris

Un lugar llamado Mundo

Un lugar llamado Mundo

Un lugar llamado Mundo és el nom d’un projecte musical d’allò més interessant en el que participen professionals de la talla de David Trueba (director), Toni Garrido (productor) i Javier Limón (presentador) i que té per objectiu principal fer arribar la música en directe mitjançant un programa de primera qualitat a una audiència que, malauradament, actualment no en pot gaudir gaire.

Aquest projecte, patrocinat per San Miguel, arriba a l’audiència mitjançant Canal+ (si bé tots els programes es poden veure per internet) i gira entorn a la música i als músics, els autèntics protagonistes de cada hora que dura cadascun dels 12 capítols emesos (més un de resum de la temporada).
Mitjançant actuacions exclusives diferents músics d’estils i nacionalitats diversos comparteixen escenari, donant com a fruit una fusió d’estils, ritmes i artistes realment captivadora.

La idea original surt del programa de ràdio dirigit per Javier Limón, guanyador de 8 Grammys, que s’emet a EuropaFM els dissabtes a la tarda i que ja porta més de 50 emissions. Per aquest desfilen multitud d’artistes necessitats de promoció que promouen els seus treballs mitjançant actuacions en directe.

Al llarg d’aquesta primera temporada han passat per Un lugar llamado Mundo els següents artistes: Editors, Lori Meyers, Anni B. Sweet, Young Dreams, Kiko Veneno, Manel, Ivan Ferreiro, Benjamin Biolay, Soleá Morente y Los Evangelistas, Carl Bárat, Michel Camilo, De Pedro, La Schica, Los Coronas, Crystal Fighters, Fuel Fandango, Belako, We are standard, Vampire Weekend, L. A., John Grant, Frank T., Ariel Rot, Right ons, Nena Daconte, Pink Martini, Marlango, Zenet, Loquillo, The New Raemon, Arizona Baby, Maga, Rinocerose, Dover, The Warriors, Quique González, The Posies, Anna Calvi, Zahara, Ocean Colour Scene, The Strypes, Supersubmarina, Bombay Bicicle Club i Carla Morrison.

Tot plegat és un clar exemple de l’eclecticisme que ha passat per l’escenari de la sala Joy Slava de Madrid, on s’han enregistrat la majoria dels programes, i d’on han sortit col·laboracions i noves versions d’allò més sorprenents. Tal y com diu el director del programa, David Trueba, “cal agafar els músics, posar-los sobre l’escenari i deixar constància de qui són, com estan i com es relacionen els uns amb els altres; tot això genera moments espontanis de col·laboració que són irrepetibles”, i puc afegir que memorables, i si no us ho creieu només cal que visioneu el següent vídeo:

De tot això us podeu fer una idea escoltant la playlist que us hem preparat amb motiu d’aquesta notícia i que podeu complementar amb l’escolta del CD d’aquests artistes que més us agradi. A la Xarxa de Biblioteques en tenim pràcticament de tots al vostre abast.

Us deixem amb un dels programes d’aquesta temporada, el 7è amb la participació d’Ariel Rot, Nena Daconte, Frank T i Rights on, que serveix perquè us en feu una idea del que us acabem d’explicar:

No hi ha comentaris

Festival de la cervesa artesana – Fes’t-hi

Dissabte 21 de desembre es celebra a Vilanova la tercera edició del Fes-t’hi, el Festival d’hivern de Cerveses Artesanes. La fira tindrà lloc al Pavelló de la Collada (carrer Turbina, 19) des de les 11 del matí fins les 11 de la nit i comptarà amb vint productors de cervesa artesana d’arreu

El festival està organitzat per l’Associació vilanovina Singlot, i pretén facilitar el contacte entre cervesers i consumidors d’aquest producte, en línia amb l’objectiu de promoure la cultura de la cervesa artesana.

Enguany hi participarà, per primer cop, una associació belga de promoció de la cervesa artesana, anàloga del Singlot en aquest país, i que portarà una representació de cerveses de diferents productors. L’oferta cervesera es complementarà com sempre amb parades de menjar artesà i de proximitat, amb bona música, i amb tasts realitzats per experts, que tindran lloc a les 13, a les 15 i a les 17 h i que permetran degustar cinc cerveses diferents al preu de cinc euros.

Si esteu interessats en aquest tema, us volem recomanar alguns documents que podreu trobar a les Biblioteques de Vilanova.

Las Mejores cervezas del mundo: 1.000 cervezas imprescindibles de Ben McFarland.

Aquesta és una guia per a experts sobre la beguda més popular del planeta. En ella es desvetlla la noble història d’aquesta beguda, s’exploren els secrets de la seva elaboració i s’expliquen més de seixanta estils, des de les ale d’abadia fins a les cerveses zoigl. Així mateix, es descriuen amb detall mil de les cerveses més destacades. Les notes sobre el sabor es complementen amb una sèrie d’anècdotes interessants, mentre que els símbols clau denoten els tipus de cervesa, com les de temporada, les clàssiques per a experts o les cerveses que combinen bé amb els aliments.

La Cerveza… poesía líquida:un manual para cervesiáfilos d’Steve Huxley.

L’elaboració de la cervesa va ser un dels primers processos bioquímics descoberts per la humanitat. Portem més de deu mil anys fabricant-la i gaudint-la. Aquest manual explica detalladament el procés d’elaboració, fins i tot artesanal, de la cervesa i quants factors s’han de tenir en compte per portar-ho a terme. També ofereix al lector informació sobre les cerveses disponibles al mercat i per entendre les diferències entre els seus diversos tipus, així com consells per servir-la i beure-la apreciant les seves qualitats i els seus defectes.

La cerveza: manual de uso de Pedro Plasencia.

Malgrat que a Espanya la cervesa és una beguda de consum molt habitual en els nostres dies, la cultura que posseïm no és comparable a la d’altres països europeus. Aquest llibre és un estudi exhaustiu que abasta des de la diferència entre els diferents tipus i estils de cervesa i les claus per a la seva degustació, fins a qüestions com el seu origen, quins són els seus components, el procés d’elaboració, etc. S’inclou també tot un extens i interessant capítol sobre el tema de la cervesa i la salut, en el qual es posen de manifest totes les seves propietats i es tracta d’eradicar falsos tòpics molt estesos en la nostra societat.

Enciclopedia de la cerveza de Berry Verhoef.

 Aquesta enciclopèdia de la cervesa, preparada amb cura, dóna al lector una bona idea de les diferents cerveses que es fabricaven i es beuen al món. Aquest llibre de referència no només proporciona informació sobre els cervesers i cerveses d’Amèrica i dels principals països d’Europa que beuen cervesa, sinó que també tracta de les cerveses menys conegudes com les de Sud-amèrica o Japó.

Al primer pis de la Bibloteca trobareu una exposició amb tot els fons relacionat amb aquesta matèria.

Us deixem amb el vídeo resum de l’edició d’estiu del Festival. Salut!

No hi ha comentaris

Activitats de Nadal a les Biblioteques Municipals

La biblioteca Armand Cardona ja està preparada pel Nadal que tenim a sobre i prova d’això són les diferents activitats que s’organitzen al llarg d’aquesta setmana.

Dijous 19 de desembre a les 17.30h aquells que ja s’hagin inscrit podran gaudir del taller familiar Galetes de Nadal. A càrrec d’Isabel Parrillas, creadora del blog de rebosteria Monsucre, pretén ensenyar a fer i decorar galetes de Nadal amb glassa. La Isabel ja va col·laborar amb nosaltres al setembre i el resultat varen ser els cupcakes que podeu veure a la imatge.

Per aquesta activitat les inscripcions estan tancades

Divendres 20 desembre a les 18h és el torn de la presentació i taller del llibre Pintem el Nadal, a càrrec de Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Aquest quadern, creat per la Montse Ginesta, resulta ideal per pintar amb tots el motius de Nadal, acompanyat d’uns senzills rodolins que són idonis per recitar dalt de la cadira. Les pàgines rodones, un cop pintades, les podreu retallar i utilitzar de guarniment de Nadal.

Aquesta activitat té places limitades i encara en queden disponibles.

Dissabte 21 de desembre a les 12h tindrà lloc la darrera activitat d’aquest cicle nadalenc. Es tracta de l’hora del conte en llengua de signes Tots els petons del món, amb text de Montse Panero i il·lustracions de Mercè Galí, que realitzarà la narració del conte.

Explica l’aventura d’en Tonet, el més petit de la família Petó, on coneixerà petons molts diferents, divertits i originals: petons de mare, petons de iaia, petons de pare,… tot un món de petons!

Es traca de la presentació del conte núm. 16 de la col·lecció Ginjoler, editada per El Cep i la Nansa.

A la biblioteca germana, la Joan Oliva i Milà, també trobareu diferents activitats relacionades amb el Nadal com són l’hora del conte El conte de l’Eliseu que es farà el dijous 2 de gener a les 11.30 h i a les 12.15 h, i el taller El fanalet de Reis que es farà el divendres 3 de gener a les 12h i obrirà les inscripcions el dissabte 21 de desembre.

 

Esperem que us agradin i pugueu gaudir!!

No hi ha comentaris

Elisabet Benavent ens presenta a Valèria: fenomen editorial de la literatura per a ‘dones’

En los zapatos de ValeriaValèria és escriptora d’històries de amor
Valèria viu l’amor de forma sublim
Valèria té tres amigues: Nerea, Carmen i Lola
Valèria ama a Adrián fins que coneix a Víctor
Valèria necessita sincerar-se amb si mateixa
Valèria plora, Valeria riu, Valèria camina…
Però el sexe, l’amor i els homes no són objectius fàcils

Amb aquesta potent descripció es presenta aquesta saga ideada per la valenciana Elisabet Benavent i que, en els darrers mesos, ha esdevingut un fenomen dins el món de l’edició. En los zapatos de Valeria va ser autopublicada a Amazon fa uns mesos i en poc temps va conquistar multitud de lectors i es va situar en els primers llocs de la llista dels més venuts de ficció. Altament divertida, emotiva i sensual, Valeria s’adreça a aquells lectors aficionats a autors com Federico Moccia o Blue Jeans i que volen alguna cosa més.

A la primera part han seguit tres mes: Valeria en el espejo, Valeria en blanco y negro y Valeria al desnudo, que es veuran completades amb una cinquena part de futura publicació que serà la que tanqui aquesta sèrie. Un clar exemple del poder de difusió de les xarxes socials.

Elisabet BenaventElísabet Benavent és valenciana, nascuda el 1984, i és llicenciada en Comunicació Audiovisual i té un màster en Comunicació i Art. Actualment treballa en el departament de comunicació d’una multinacional. La seva passió és l’escriptura i això la va dur a autopublicar a internet la seva primera obra: En los zapatos de Valeria. Aquest fet va iniciar un fenomen que ha concitat l’interès d’un exèrcit de nous lectors que, mitjançant la viralitat de les xarxes socials, varen ampliar la difusió de Valèria i portant-la a ser publicada en paper.

En un entrevista a la publicació 20minutos Elisabet descriu “la seva obra com ‘chiquilit picant’, entenent aquest gènere com a literatura per a noies. No és eròtica, és semblant a Sexe a Nova York, tal i com es veu a la solapa de la meva primera novel·la. Llegeixo moltíssim d’aquest gènere i mai m’he sentit completament identificada amb un personatge femení. Em preguntava quan hi hauria una heroïna que fos com jo i com les meves amigues. I aquesta és una mica la pretensió d’aquesta saga: escriure sobre coses que li poden passar a qualsevol de nosaltres”.

A la biblioteca Armand Cardona trobareu tota la sèrie: Valeria d’Elisabet Benavent

No hi ha comentaris

Pàgina Següent »