Menú

Deborah Zimmerman Mileguir

Regidora (Som VNG)

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2015.

Vaig néixer en 1966 a Tucumán, Argentina, on he crescut, m'he format i he treballat fins que vaig emigrar a Catalunya amb la meva família, l'any 2002. Vam resoldre arrelar-nos a Vilanova i la Geltrú, perquè ens sentim ben acollits, perquè ens identifiquem amb l'esperit de la ciutat i l'hem triat el nostre lloc al món. 

Quan vaig acabar el batxillerat, juntament amb el meu professorat en música, vaig començar a ensenyar. Ho vaig seguir fent mentre estudiava a la universitat, sóc arquitecta. Després he sigut docent en la facultat d'arquitectura. Vaig col·laborar amb despatxos d'altres arquitectes i a més vaig treballar com a autònoma. Em vaig formar també com a màster en direcció d'empreses. 

Ja a Barcelona he treballat en diverses empreses constructores, fins que vaig homologar la meva titulació d'arquitecta per poder exercir novament com a professional autònoma, que és el que faig actualment. Sempre he participat de la vida política com a ciutadana, però fa temps que votar va deixar de ser suficient per a mi i he decidit posar-me a treballar, a contribuir activament, a empoderar-me.

Em vaig implicar com a voluntària en PODEM VNG. Sóc integrant del Consell Ciutadà local i he treballat al costat dels meus companys en la formació de la candidatura ciutadana SOM VNG, confluint amb altres formacions i ciutadans compromesos, que comparteixen amb nosaltres la voluntat de treballar per recuperar la justícia social i regenerar la vida democràtica a la nostra ciutat.

Regidora (Som VNG)

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a dzimmerman@vilanova.cat o trucar al telèfon 938140000 ext. 2806

Perfil digital

Més informació:

Membre de les comissions informatives:

 

Representació en altres ens:

  • Comissió de seguiment del Pla Local de l'Habitatge
  • Comissió de seguiment de la Façana Marítima
  • Consorci urbanístic pel desenvolupament del sector Eixample Nord
  • IMET. Institut Municipal d'Educació i Treball
  • Consell Escolar Municipal
  • Entitat Pública Empresarial Local Neàpolis
  • Consell Municipal del Port

 

Retribució per càrrec electe municipal: 

No percep retribució. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals. (Vegeu l'acord del Ple municipal)

Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipals 

 

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord