Menú

Ariadna Llorens Garcia

Regidora no adscrita a cap grup municipal

Biografia

Càrrec electe a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de maig de 2003.

Va néixer el 31 de maig de 1971 a Vilanova i la Geltrú.

És doctora en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster in Business Administrations (MBA) per ESADE. Actualment compagina la dedicació a la política municipal amb la docència a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG).

Regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per Convergència i Unió (CiU) des de maig de 2003 fins a abril de 2017. Entre 2011 i 2015 va exercir de primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació. De 2015 a abril de 2017 ha estat quarta tinenta d'Alcaldia i regidora Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la Mancomunitat Tegar. L'abril de 2017 ha deixat les responsabilitats de govern per exercir com a regidora a l'oposició, no adscrita a cap grup municipal. Des de 2007 i fins al 2015 també ha estat consellera comarcal del grup de CiU al Consell Comarcal del Garraf.

En l'àmbit universitari, inicià la seva trajectòria professional a partir de 2001 com a professora del Departament d'Organització d'Empreses de la UPC, on actualment treballa. Ha estat directora acadèmica de postgraus i màsters de l'EUNCET, escola adscrita a la UPC, durant els anys 2001-2004 a Terrassa i sotsdirectora de l'EPSEVG del 2007 al 2011. Prèviament havia iniciat la seva tasca professional el 1995 com a enginyera industrial en diferents empreses de l'àmbit de la producció energètica i la gestió.

Ha publicat articles i treballs en l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la Societat del Coneixement en publicacions de caire científic. Parla català, castellà i anglès.

Està casada i té quatre fills.

Contacta amb la regidora

Pots escriure un correu electrònic a allorens@vilanova.cat o trucar al telèfon 938140000 ext. 3288

Més informació:

Membre de les comissions informatives:

 

Retribució per càrrec electe municipal: 

No percep retribució. Per assistència a sessions i juntes percep una quantitat màxima de 8.139,60 € anuals. (Vegeu l'acord del Ple municipal)

Declaració d'interessos i béns dels càrrecs electes municipals 

 

* Informació actualitzada a 8 d'octubre de 2018.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord