Menú

Exposició "Fragments seleccionats. Racons escollits"

Comparteix:

Descripció

Exposició col·lectiva d'artistes i artesans contemporanis. 

Exposició col·lectiva que agrupa a 21 creadors que treballen diferents disciplines artístiques, amb l'objectiu d'apropar-les i donar-les a conèixer - com són la joieria, la ceràmica, el tèxtil, la pintura i l'escultura, així com les seves tècniques.

Una àmplia diversitat d'estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l'objectiu d'estimular la creació.

Les propostes d'artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents.

L'exposició és un projecte coordinat i produït per l'AFAD (Associació d'Artistes i Artesans del Foment de les Arts i el Disseny) i La Sala.

Comissari: Melcior Martí

Artistes participants en l'exposició:

Albert LLobet Ascaso, Assumpció Espada, Barbaformosa, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí, Pamela Pérez, Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues, Teresa Casanovas, Teresa Rosa Aguayo, Victòria Rabal Merola, Ximena Pérez Grobet.

 

Horari

De dimarts a dissabte de 18 a 20h.
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h.
Dilluns tancat.

Organització

Regidoria de Cultura, Convivència i Equitat

Contacte

TipusContacte
Telèfon938140000
e-mailcultura@vilanova.cat

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22807545
  • 1.72404732
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Cultura, Exposicions
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració