Menú

Exposició temporal: Propera parada Art- Estació (Festa Major)

Comparteix:

Descripció

Es tracta d'un quòrum entre sentiment, gaudí i coneixement, de manera que el visitant pugui delectar-se i aprendre passejant entre les majestuoses locomotores del Museu i, per altra banda, visqui el plaer que desperten les obres dels diferents autors que hi participen.

Dins dels actes del 30 Aniversari del Museu del Ferrocarril de Catalunya, aquesta exposició temporal d'art gira al voltant de l'univers de les estacions. La mostra vol donar a conèixer el talent i l'ànima de les obres d'artistes tant dels emergents com dels consolidats, la majoria d'ells de Vilanova i la Geltrú i de Cubelles. Al mateix temps es volen transmetre les sensacions i sentiments que neixen a les estacions de ferrocarril. L'ànim és el de crear simbiosi entre disciplina artística i espai càlid de trobada, amb el Museu del Ferrocarril de Catlaunya a Vilanova i la Geltrú com a “Estació Central” i cor d'aquest cosmos. 

L'exposició es dibuixa com un recorregut on el visitant viatja a través de diferents estacions/disciplines amb la intenció de connectar amb l'esperit del món del tren i de les estacions.. El Museu actua com a nexe d'unió entre les manifestacions artístiques i el progrés que sempre ha representat el ferrocarril per atreure a un públic ampli d'àmbits diversos.

Els 14 artistes que participen en l'exposició, "Propera Parada: Art Estació", comissariada per la gestora cultural, Susana Segura del Val, també membre de l'Associació de Socis i Col·laboradors (SiC) del Museu, són:

Pintura: Pere Casanovas, Arantxa Campos, Ester Pérez, Karin Eppendahl, Mª Jose Collantes i Josep Oliva.Disseny gràfic i il·lustració: Juan Masip i Nacho Vizcaíno. Escultura en ferro: Virgilio Serna. Paper Maixé: Arantxa Manrique. Composició conceptual: Nico's. Fotografia: Carles Castro. Poesia: Manolo Millán. Artista convidada (Estació d'Enllaç): March Zapirain.

Organització

Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú

Contacte

TipusContacte
Telèfon938158491
e-mailcomunicacio@museudelferrocarril.org
Fax938158220
Webwww.museudelferrocarril.org

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22101924
  • 1.73099297
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Festa Major, Cultura, Museus, Activitats en família
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració