Menú

LA FESTA DE L'ANIMAL 2019 (Medi Ambient)

Comparteix:
  • 19/10/2019 de 10:00 h a 20:30 h
  • Rambla de la Pau, 53    (Aquest acte es realitza a la via pública)
  • Gratuït

Descripció

"Festa de l'Animal 2019" es celebrarà el proper 19 d'octubre a la Rambla de la Pau.

El dissabte 19 d'octubre celebrarem la vuitena edició de la Festa de l'animal, organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Penedès-Garraf. Des de el novembre 2012 aquesta iniciativa no ha parat de créixer. Tant és així,la passada edició es va arribar a la xifra de 38 expositors i 29 activitats. Lluny queda aquella primera fira amb 18 expositors.

Volem continuar sent el punt de trobada i una plataforma per donar a conèixer els projectes de les principals protectores i empreses del sector.

Com cada any tindrem les seccions habituals de: La passarel·la de l'adopció, La passarel·la Monstra's el teu amic", l'Espai d'Activitats i Habilitats. Aquest any reconvertirem l'espai de xerrades i coneixements en un espai de tallers i coneixements.  Tot per tal que a prop de 5.000 persones gaudeixen i es consciencien sobre tot allò que envolta el mon del nostres amics.

Com és habitual La Festa tindrà una durada de matí i tarda el dissabte esmentat, i el transcurs d'aquesta diada es desenvoluparan activitats de tallers,  divulgatives i demostratives amb gossos, i també tallers de sensibilització i conscienciació.

Des de la regidoria de medi ambient ens plau convidar-vos a participar d'aquesta festa, i ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració i a ser presents, si s'escau, amb una carpa i un espai de ponències on pugueu divulgar l'activitat de l'entitat o empresa que representeu, i que ens aporteu el vostre suport en aquesta vuitena edició de la Festa de l'Animal.

Organització

AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Festa animal 2019

Festa animal 2019

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.21954286
  • 1.72747062
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Medi Ambient, Ciutat verda, Fires. Mercats. Mostres. Congressos
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració