Menú

Exposició: Camins il·lustrats. Explorar - Narrar - Visualitzar (Primavera. Biblioteques municipals)

Comparteix:

Descripció

Tracta la idea de límit - frontera i la de nexe - connexió, a partir de desplegar accions que es concreten en explorar, narrar i visualitzar, combinant elements que tenen a veure amb l'art, l'educació i el territori.

A partir de la col·lecció “Els Carrers de Vilanova i la Geltrú” (Carbonell, V., Castells, A., Sabater, JM., 2006), s'ha escollit una part de la ciutat, el tram urbà de la zona nord, per explorar-la, il·lustrar-la i posteriorment fer-ne visible els resultats. Hi han participat alumnes de quart d'ESO de l'Institut Manuel de Cabanyes i alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG. Aquest fragment de ciutat ha permès treballar tres temes: l'espai de transició entre l'urbà i el rural rural, l'agermanament entre ciutats, i la construcció de comunitat, a partir de grups vinculats a la cultura popular. Tots tres tenen a veure amb els conceptes ambivalents de límit i  connexió.

Camins Il·lustrats és un projecte d'IDENSITAT per BiblioLab, amb la col·laboració de Clara Nubiola, Alfred Castells, Vicenç Carbonell, Bienve Moya, Pulina Morcillo, Oriol Hurquera, Joan Nadal, Armand Múrcia, Associació Cultural Diables de Vilanova i la Geltrú, Pep Duran, Raquel Friera, Francisco Navarrete Sitjà, Martí Madaula.

S'ha portat a terme a Vilanova i la Geltrú amb la participació de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú (XBMVNG),  alumnes i professors/es de l'Institut Manuel de Cabanyes, i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG (EMAiD). Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Idea i producció IDENSITAT (Ramon Parramon, direcció - Albert Gironès i Azucena López, coordinació - Núria Parés, disseny exposició - Roser Colomar i Irati Irulegui, col·laboració).

Més informació: 
www.vilanova.cat/biblioteques

Organització

Idensitat

Contacte

TipusContacte
Telèfon938159121
e-mailb.vilanovag.act@diba.cat
Webwww.vilanova.cat/biblioteques
Webhttps://www.vilanova.cat/blog/armandcardo...

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22160501
  • 1.71479232
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració