Menú

Escola Canigó - ''PATI OBERT''

Comparteix:

Descripció

Obertura durant els caps de setmana, per a infants, joves i per la ciutadania en general, dels patis i instal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles de la ciutat.

Actualment hi participen les escoles: GINESTA, LLEBETX, CANIGÓ, l'ARJAU, i ÍTACA i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les instal·lacions, així com la col·laboració de la Policia Local.

El PATI OBERT és un projecte impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i per diferents regidories de l'Ajuntament: Esports, Participació Ciutadana, Convivència i Equitat i Joventut, amb la intenció de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives exteriors d'algunes escoles, els caps de setmana i determinats períodes de vacances.

Al pati hi ha una persona que anirà supervisant el correcte funcionament. Atengueu les seves indicacions i dirigiu-vos a ella si observeu qualsevol desperfecte.

Horari

Horari de PRIMAVERA-ESTIU: diumenges de 10 a 20 hores.

Organització

Escola Canigó

Contacte

TipusContacte
Telèfon93 815 40 95
e-maila8031666@xtec.cat
Fax93 815 75 69
Webwww.xtec.cat/ceipcanigo

Més informació

Més informació (enllaç web IMET)

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.21905891
  • 1.719645
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració