Menú

XIII Mostra d'Objectes Reciclats (Medi Ambient)

Comparteix:

Descripció

L'exposició al Centre d'Art Contemporani "La Sala" acull les creacions que els alumnes de les escoles de Vilanova i la Geltrú han estat preparant durant tot el curs escolar, a partir d'objectes i materials ja utilitzats i, que han estat transformats per donar-los una nova utilitat, en aquest cas artística. Tot i ser una exposició d'art, també hi ha objectes funcionals, lúdics o experimentals.

Es tracta d'obres, realitzades per l'alumnat dels centres d'educació infantil, primària i secundària, adherits al programa de l'Agenda 21 Escolar de Vilanova i la Geltrú.

 

L'objectiu és conscienciar l'alumnat de la necessitat de viure en un món més sostenible i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte, portant a la pràctica el concepte de les tres R: reduir, reciclar i reutilitzar. L'alumnat aprèn a valorar els materials i a aplicar la creativitat i la imaginació a l'hora d'allargar la vida útil i de canviar l'ús al que han estat destinats en un principi.

Es transforma un potencial residu en una bonica obra d'art o en un altre objecte quotidià. Es transforma "lo lleig en bonic, lo inútil en útil".

Col·laboren: Decathlom i El Centre d'Art Contemporani "LA SALA"

 

Horari

Matins: Cal concertar visita prèviament trucant a Sandra Ibars (93 814 00 00 ext. 3148) o bé enviant e-mail a: sibars@vilanova.cat 

Tardes: de dimarts a dissabte de 18h a 20h 

Dissabtes i diumenges : de 11h a 14h

 

Organització

Servei de Medi Ambient - AGENDA 21 ESCOLAR

Situació

Navegador no compatible: revisi la Configuració de la visualització de compatibilitat
  • 41.22805939
  • 1.72406099
  • RESTAURANTS_O,BARS
  • ciutat
  • 19
  • S

Consulta tots els actes relacionats amb:

Medi Ambient, Ciutat verda, Neteja, residus i reciclatge, Exposicions
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració