Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Sol·licitud de subvencions per a entitats i associacions

Termini de la sol·licitud

Per a subvencions ordinàries del 21 de març al 12 d’abril. Prorrogat el termini fins el 8 de maig. Per a subvencions extraordinàries, tot l'any

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud de subvencions ordinàries i extraordinàries per entitats i associacions on s'especifica la raó d'aquesta, la modalitat, l'àmbit o àmbits escollits i la demanda concreta d'ajut econòmic. En el cas de les entitats i/o associacions esportives, cal fer-ho a través del tràmit específic.

- El termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions ordinàries de 2015 és del 21 de març al 12 d’abril de 2015. La Junta de Govern Local en data 5 de maig de 2015 ha decidit ampliar el termini de presentació de les sol·licituds de subvencions ordinàries destinades a entitats i associacions de Vilanova i la Geltrú fins el dia 8 de maig de 2015.

Per subvenció extraordinària s'entén aquell ajut que es concedeix per a una activitat puntual i no previsible en la programació ordinària de les entitats i sempre que es justifiqui no haver pogut acollir-se als terminis establerts per les subvencions ordinàries.

- El termini de presentació de les justificacions de les subvencions de 2014, o d'exercicis anteriors pendents, és:

a) Per a les entitats que ja hagin rebut el 100% de l'import atorgat en subvenció del 2014, és del 21 de març al 12 d’abril de 2015.

b) Per les entitats que no hagin percebut el 100% de l'import atorgat en subvenció de 2014, s'iniciarà a partir de l'endemà de la data de cobrament de la totalitat de l'import atorgat en subvenció i, com a màxim, fins als dos mesos d'aquesta data. 

c) Les justificacions/certificacions corresponents a exercicis anteriors s'efectuaran un cop abonat el 100% de l'import de la subvenció.

Tramitar en linia

Informació general

Qui el pot demanar?
Les entitats i associacions de Vilanova i la Geltrú inscrites al Registre Municipal d'Entitats i Associacions. Les entitats esportives disposen de tràmit especific.
Requeriments
 • Estar inscrits al Registre Municipal d'Entitats i Associacions de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 
 • Realitzar activitats d'interès general a la ciutat que s'incloguin en els àmbits següents: Comunicació i Premsa, Convivència i Equitat, Cultura, Educació, Esports, Gent Gran, Joventut, Lleure Infantil i Juvenil, Medi Ambient, Participació Ciutadana, Promoció Econòmica i Turisme, Salut i de Serveis Socials.
 • Cal tenir en compte la normativa d'ajuts a entitats per a l'any 2015.
Procediments

Presentar sol·licitud a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o bé mitjançant la Carpeta Ciutadana.
Caldrà fer constar un programa d'activitats i pressupost, tot indicant les diferents fonts d'ingressos previstes (segons pauta la pròpia sol·licitud).
Una vegada concedida caldrà justificar-la, segons el termini especificat en la convocatòria de 2015.

Temps mitjà de resolució
3 mesos
Silenci administratiu

Negatiu

Impresos del tràmit

Documentació necessària

 • Sol·licitud de convenis o subvencions especificant el programa d'activitats i pressupost global de l'entitat.
  • Documents en format word
   • Sol·licitud
   • Descripció del projecte
   • Pressupost del projecte
 • En el cas de les entitats que hagin rebut subvencions durant l'any anterior, caldrà que justifiquin les despeses subvencionades mitjançant les justificacions addients. 
 • En el cas de les entitats i/o associacions esportives, cal fer-ho a través del tràmit específic.

Com es pot tramitar

Presencialment

Sol·licitud a través de l'OAC

Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tel.: 010 / 938143900

Temes relacionats

Fitxes relacionades

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00
Última actualització: 06/05/2015