Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Espai públic i mobilitat

Servei de bus llançadora gratuït per veure el castell de focs des de la façana marítima

01/08/2017
Bus urbà Bus urbà

També hi haurà servei per anar fins a la zona d'atraccions a la ronda Europa

Aquest divendres 4 d'agost s'habilitarà un servei de bus llançadora gratuït per connectar el centre de la ciutat amb la façana marítima i la zona d'atraccions.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú habilita aquest servei per tal que tothom qui ho vulgui pugui desplaçar-se fins a la platja per seguir el tradicional castell de focs de festa major des de primera línia de mar i gaudir de les atraccions que hi ha instal·lades a la ronda Europa.

El bus llançadora per seguir el castell de focs funcionarà de les 21 a les 23 h. El recorregut s'iniciarà a la rambla de Salvador Samà, davant del col·legi Pompeu Fabra, passarà per l'avinguda de Jaume Balmes, per enllaçar amb el carrer de Josep Coroleu i la rambla de Lluís Companys fins a la cruïlla amb el carrer de Pere Jacas on hi ha el final de recorregut. La tornada serà per la rambla de Lluís companys en sentit muntanya, carrer de Josep Coroleu i de Pelegrí Ballester, fins a arribar a la parada de la rambla de Salvador Samà, davant del col·legi Pompeu Fabra.

Pel que fa l'autobús llançadora gratuït per anar fins a la zona d'atraccions, funcionarà des de les 23:30 hores del dia 4 d'agost de 2017 i fins a les 3 hores del dia 5 d'agot de 2017.
El recorregut disposarà de les següents parades:
- passeig del Carme, a l'alçada de la rambla de Joan Baptista Pirelli
-plaça d'Eduard Maristany
-rambla de Salvador Samà, davant del col·legi Pompeu Fabra
-ronda Europa, davant de la zona d'atraccions

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00