Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Urbanisme i habitatge > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'urbanisme i habitatge

La Generalitat destinarà a VNG més d'1 M d'euros per a la convocatòria de subvencions al lloguer 2017

11/07/2017
null

Augmenten un 30% les sol·licituds d'ajut al lloguer. Enguany hi ha hagut 322 noves sol·licituds i un centenar de renovacions

L'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut 322 noves sol·licituds en la convocatòria de subvencions al lloguer de 2017. Aquesta xifra, un 30% més que l'any anterior quan es van presentar 249 sol·licituds, juntament amb les renovacions en les prestacions al lloguer, amb un centenar de sol·licituds, representen un total de 422 sol·licituds que l'OLH tramita per aquest concepte.

En termes econòmics, els ajuts que provenen de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de la Generalitat, suposen més d'un milió d'euros d'aportació directe de l'administració catalana a les persones beneficiàries d'aquestes subvencions. A banda, l'Oficina Local d'Habitatge també s'encarrega de tramitar els ajuts a col·lectius específics de borsa de lloguer i les prestacions d'urgència especial per a deutes de lloguer o hipoteca així com també per a les persones que han perdut el seu habitatge. Enguany per aquest darrer concepte s'han tramitat vuit expedients, els mateixos que en la convocatòria per a col·lectius específics de borsa de lloguer.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00