Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de Participació i Cooperació

Sortejats els 5 passis dobles per veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

02/02/2018
El sorteig s'ha fet al saló de Plens El sorteig s'ha fet al saló de Plens

Es tracta de la 5a edició d'un concurs al qual enguany s'han presentat 358 ciutadans i ciutadanes

Aida Carrasco Alberca, Juanjo Burgos Campos, Ignacio Martínez Martínez, José Pozo i Laia Bertran Tomás són les cinc persones que, amb un acompanyant, podran gaudir el Diumenge de Carnaval de les Comparses des del balcó de l'Ajuntament.
Entre les persones assistents al sorteig públic, que s'ha fet aquest migdia al saló de Plens de l'Ajuntament, també s'ha sortejat un passi doble, que ha recaigut en Anton Ferrer Puig.

El sorteig s'ha fet amb la presència de membres de la junta de la Federació d'Associacions pel Carnaval, de l'alcaldessa Neus Lloveras i dels regidors de Participació, Juan Luis Ruiz, i Cultura, Teresa Llorens.

Llorens ha explicat als assistents que “gaudir del nostre Carnaval, i del seu acte més emblemàtic, des d'aquest punt de vista privilegiat és molt diferent”, i l'alcaldessa els ha recordat que “aquesta casa, l'Ajuntament, és de tothom, i per això des de fa alguns anys ho posem a l'abast de la ciutadania mitjançant aquest sorteig”.

El sorteig ha comptat enguany amb 358 sol·licituds de persones empadronades a Vilanova i la Geltrú que volien gaudir de les Comparses el proper 11 de febrer des d'un lloc preferent.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00