Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de medi ambient i sostenibilitat

La Festa de l'Animal organitza un Canicross popular

11/10/2017
Gerard Llobet i Rosa Huguet   Gerard Llobet i Rosa Huguet

Activitats per a tots els públics el 21 d'octubre a la rambla de la Pau

Un Canicross popular, amb un recorregut de 2 quilòmetres i un taller de construcció de caixes-niu per a rat-penats són dues de les activitats destacades de la 6a edició de la Festa de l'Animal. El 21 d'octubre se celebrarà a la rambla de la Pau una nova edició d'aquesta trobada dels amants dels animals de companyia.

La Festa comptarà amb xerrades, la passarel·la d'adopció "Adopta'm" i la passarel·la "Mostra'm" el teu amic, activitats lúdiques i l'espai firal.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG, Gerard Llobet, ha explicat que l'objectiu de la Festa és "que Vilanova i la Geltrú sigui una ciutat amiga dels animals, que fem una festa educativa perquè la ciutat prengui consciència sobre la tinença responsable dels animals".
Grafisme Festa de l'Animal
Des de les 10 del matí s'aniran succeint les activitats com ara les exhibicions de les unitats canines dels cossos de seguretat, de gossos de teràpia, demostracions d'agility i les desfilades per la passarel·la.

En l'edició d'enguany la Festa està coorganitzada per la Mancomunitat Penedès Garraf, que gestiona el CADD, el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics. La presidenta de la Mancomunitat, Rosa Huguet, va destacar la feina de sensibilització que es fa des de la Festa de l'Animal i va agrair especialment la feina del voluntariat al llarg de l'any en la cura dels animals. Huguet va animar a les persones que vulguin tenir un animal domèstic a optar per l'adopció i va parlar de la "voluntat de millorar, fent accions conjuntes , com ara la Festa de l'Animal".

La diada dedicada als animals de companyia d'enguany estrenarà ubicació, ala rambla de la Pau, a l'alçada del carrer de l'Àncora. Aquest nou espai permetrà ampliar el ventall d'espais per fer activitats i també el recinte firal, Una quarantena d'establiments comercials, associacions i institucions també seran presenta a la festa amb els seu estand.

Consulta el programa d'actes AQUÍ

Més informació AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00