Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Viu el Nadal a les Bibllioteques Municipals de VNG

14/12/2017
Hora del conte de Nadal   Hora del conte de Nadal

Exposicions, tallers i hores del conte omplen les dues biblioteques d'activitats per a petits i grans

Arriba el Nadal, i les biblioteques de la ciutat volen participar-hi de la millor manera que saben: amb un ampli ventall d'activitats per als més menuts de la casa, i amb propostes lectores per a tots els membres de la família.

Del 13 de desembre fins al 13 de gener podeu visitar a la biblioteca Armand Cardona Torrandell l'exposició "Caganers a dojo!". La tradicional figura del caganer del pessebre ha esdevingut un element de col·leccionisme. En aquesta mostra s'hi podrà veure des de les figuretes tradicionals fins a interpretacions actuals, així com també representacions del personatge en altres suports.

Dissabte 23 de desembre a les 10.30 h a la biblioteca Armand Cardona tindrà lloc l'hora del conte de Nadal "Bon Nadal! Petit conte i taller de Nadal". Anirà a càrrec de la seva autora, Glòria Fort, i de l'editora Cesca Mestres. Es tracta de les festes de Nadal explicades per als més petits, descobrint els elements més representatius i tradicionals en odre cronològic: calendari d'advent, fem el pessebre, decorem l'arbre de Nadal,... Adreçat a infants de 0 a 4 anys, amb la col·laboració d'El Cep i la Nansa edicions.

I, com ja és tradició, la biblioteca Joan Oliva acollirà dimecres 4 de gener a les 11.30 h i a les 12.15 h l'hora del conte "Eliseu, carter reial", a càrrec de l'actriu Carme Jariod. Aquestes festes l'Eliseu té instal·lada la vela per rebre a tots els nens i nenes que el volen veure i li porten la carta pels Reis d'Orient. Voleu conèixer la història d'aquest personatge i com va arribar a la ciutat? Veniu a la biblioteca, no us el perdeu!

D'altra banda, enguany es farà una nova activitat: dissabte 23 de desembre a les 12 h a la biblioteca Armand Cardona es col·laborarà amb ‘El dia més curt: Tots som discapacitats'. Es tracta d'una acció per celebrar i reivindicar mundialment el cinema de curta durada amb esdeveniments i projeccions a moltes ciutats. Per aquest motiu es projectaran curtmetratges relacionats amb la inclusivitat a diversos espais de la ciutat, entre ells a la biblioteca. L'activitat es fa en col·laboració amb Cineclub Sala 1.

Aquestes activitats tenen el complement ideal amb les dues seleccions de novetats, per a infants i per a públic adult, que trobareu a les biblioteques amb un recull de lectures recomanades per a aquestes festes:

· Guia de novetats per adults – Nadal 2017

· Guia de novetats infantils – Nadal 2017

Finalment, informar que durant aquest dies de Nadal, les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona romandran tancades el dia 5 de gener a la tarda, i els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener durant tot el dia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00