Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Espai públic i mobilitat

Afectacions al trànsit per la celebració de la Fira de Novembre 2017

07/11/2017
null

Puntualment no es podrà circular per les cruïlles i voltants del recinte firal. També hi haurà algunes restriccions a l'estacionament i mínima afectació al bus urbà

La celebració de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú del 10 al 12 de novembre comportarà afectacions de trànsit en diversos punts de la xarxa viària que coincideixen amb el recinte firal, principalment les cruïlles de la rambla Principal i la rambla de la Pau i també carrers del voltant.

Dissabte 11 i diumenge 12 de novembre d'11.30 a 14.30 h i de 17.30 a 21.30 h es tallarà al trànsit de vehicles la rambla de Tomàs Ventosa i la rambla Vidal en el temps de màxima afluència de visitants. Així mateix també es tancaran al trànsit de vehicles totes les cruïlles amb la Rambla Principal i la rambla de la Pau, en els períodes de màxima afluència de visitants.

També hi haurà restriccions de trànsit a la rambla de Joan Baptista Pirelli, entre el passeig del Carme i el carrer de Pere Jacas i al carrer de Pere Jacas, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rambla de la Pau, en què estarà prohibida la circulació de vehicles excepte per al veïnat i per accedir a l'aparcament públic de la Plaça de la Mediterrània. Quant al carrer de Conxita Soler, entre el carrer de la Llibertat i la rambla de la Pau, només es podrà circular per accedir a l'aparcament Vilanova port. També estarà prohibida la circulació de vehicles pel carrer de l'Àncora, entre el carrer de Magdalena Miró i la rambla de la Pau, excepte per al veïnat amb aparcament al carrer.

Restriccions a l'estacionament
La celebració de la Fira de Novembre també comporta algunes restriccions a l'estacionament de vehicles, així doncs, el carrer de Pere Jacas, del 10 al 12 de novembre passarà a ser de doble sentit de circulació permetent la sortida de vehicles des de l'aparcament de la plaça de la Mediterrània, mentre que el carrer de l'Any dels Negats es reserva per a l'estacionament d'expositors i organització de la Fira de Novembre.

Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat i la circulació de vianants pel recinte firal es recomana utilitzar els espais d'aparcament seguüents:

-a la zona sud de la ciutat es podran utilitzar els aparcaments de la platja del Far de Sant Cristòfol, al passeig de Ribes Roges i al passeig Marítim.

-a la zona nord de la ciutat es podran utilitzar els aparcaments de la ronda Ibèrica amb el carrer de la Masia en Cabanyes i de davant dels jutjats.

Anul·lació de parades del bus urbà
Finalment l'autobús urbà es veurà afectat en ambdues línies L1 i L2 amb l'anul·lació de les següents parades, des de divendres 10 de novembre, a les 17.30 h fins a diumenge 12 de novembre a les 21.30 h:

L2: carrer de Manuel Marquès; plaça de Soler i Gustems i rambla de Josep Tomàs Ventosa/rambla de la Pau

L1: rambla de Salvador Samà, 116 (escola Pia) i rambla de la Pau/carrer de Forn del Vidre (Can Pahissa).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00