Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Educació, Ocupació i Treball > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'educació, ocupació i treball

Nova trobada dels centres educatius de la Xarxa Local Garraf Sud d'Escola Nova

31/10/2017
La trobada es va fer a Cubelles La trobada es va fer a Cubelles

Deu escoles i instituts de la comarca treballen per la transformació educativa

 El dimarts 17 d'octubre es va dur a terme la tercera trobada de la Xarxa Local Garraf Sud d'Escola Nova 21, a l'escola Vora del Mar de Cubelles. Deu centres educatius de la comarca aposten per la transformació educativa.

La Xarxa Garraf Sud està formada pels centres, l'Arjau, Llebetx, Sant Jordi i l'institut Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú; Vora del Mar i Mar i Cel de Cubelles; Les Parellades, Riera de Ribes i l'institut Montgròs de Sant Pere de Ribes i l'escola El Morsell d'Olivella.

La trobada va ser rica en intercanvis d'experiències entre centres, que van compartir avenços, metodologies, aprenentatges i reptes. L'objectiu és avançar plegats cap a un sistema educatiu enriquidor on infants i joves pugin respondre als desafiaments i reptes del món actual. En aquesta trobada, els centres van aprofundir en els quatre eixos del marc d'escola avançada i van treballar en la importància de definir una visió per al centre educatiu, donat que aquesta visió els marcarà el rumb i els servirà de guia per a la transformació educativa del centre.

El Servei d'Educació de l'IMET de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport de la Diputació de Barcelona i d'Escola Nova 21 va organitzar aquest trobada d'inici de curs. Està prevista una nova jornada de treball a finals d'any a l'institut Montgròs de Sant Pere de Ribes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00