Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de convivència

Més Nits Joves al Pavelló de les Casernes

19/04/2012
Rocòdrom  del Pavelló Municipal d'Esports Rocòdrom del Pavelló Municipal d'Esports

Aquest dissabte s'instal·larà una pantalla gegant al pavelló per qui vulgui seguir el partit de futbol Barça-Madrid

Aquest dissabte 21 d'abril, a partir de les 19.30 h, les Nits Joves ofereixen la possibilitat de veure el Barça-Madrid a través d'una pantalla gegant que s'instal•larà al Pavelló Municipal d'Esports de la plaça de les Casernes. Nits Joves és una experiència, iniciada fa dos anys, amb l'objectiu de cercar alternatives a l'oci nocturn dels i les joves i fer compatible aquest oci amb el descans del veïnat, contribuint a desmassificar les zones d'oci nocturn més habituals.

Tots els dissabtes fins al mes de juny entre dos quarts d'onze i les tres de la matinada, al mateix pavelló, les Nits Joves ofereixen tot un seguit activitats gratuïtes: tallers, tennis taula, videojocs, futbol sala, jocs de taula, bàsquet, rocòdrom, entre moltes d'altres. A més de les propostes permanents, s'organitzaran tornejos, exhibicions i competicions de diferents activitats lúdiques i esportives.

Igual que en edicions anteriors, a l'entrada del recinte hi ha un punt d'informació amb material divulgatiu sobre diversos temes d'interès, i on es potencia la possibilitat de fer propostes d'activitats amb l'objectiu d'anar-les incorporant i de treballar conjuntament amb els i les joves en la seva organització.

Totes les novetats així com les activitats que es vagin organitzant es podran consultar a través del Facebook Nits Joves o a través de la pàgina web municipal.

A més a més, aquest projecte vol fer un treball de sensibilització a peu de carrer tot incidint en aquells espais que poden ser focus de conflicte a l'hora de conciliar les ofertes d'oci amb el descans.

Nits Joves és fruit del treball conjunt entre diverses àrees de l'Ajuntament, compta amb la col•laboració de Creu Roja Vilanova i la Geltrú i Game Shop i compta amb finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00