Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Gran resposta del públic en les activitat organitzades aquest dissabte a la biblioteca Cardona Torrandell

17/06/2013
Mil7 Mil7

MIL7, 11a Fira d'Intercanvi de Punts de llibre, l'hora del conte 'El viatge d'en Jan' i el lliurament del premi del Concurs infantil de Punts de llibre concentren més de 300 persones en l'equipament municipal

Més de 300 persones van passar durant aquest dissabte, 15 de juny, per la biblioteca Armand Cardona Torrandell, situada al barri de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú. Aquest dia van coincidir la celebració de diferents activitats com són el Mercat d'Intercanvi de Llibres MIL7, l'11a Fira d'Intercanvi de Punts de llibre, l'hora del conte El viatge d'en Jan i el lliurament del Concurs infantil de Punts de llibre.

El 7è Mercat d'Intercanvi de Llibres (MIL7) va aplegar un total de 441 llibres, DVD's i CD's, que els participants van portar a la biblioteca entre els dies 15 de maig i 15 de juny i algun que va afegir la biblioteca per estar repetit. Finalment el públic participant es va endur 288 documents; els llibres sobrants de l'intercanvi es poden agafar de manera gratuïta durant aquesta setmana al mateix equipament.

Com cada any, el gènere més present en aquest Intercanvi va ser la novel·la, amb 139 exemplars en castellà, 37 en català i més de 80 llibres de lectura infantil i juvenil. Pel que fa a la resta de documents també va destacar la presència d'uns 80 llibres de coneixements i més de 60 documents audiovisuals (DVDs, VHS i CDs).

El MIL contribueix al foment, la reutilització i l'intercanvi amb un concepte i una pràctica senzilla, promotores de la sostenibilitat i la sensibilització.

Coincidint amb aquesta activitat també es va realitzar a la mateixa biblioteca Cardona l'11a Fira d'Intercanvi de Punts de llibre. Tal i com va passar amb l'activitat anterior, la fira va ser un èxit quant a l'assistència de participants, que en aquesta ocasió van arribar a les 78 persones.

A banda d'aquestes dues activitats ja consolidades dins la programació anual de la biblioteca, també es va realitzar l'hora del conte El viatge d'en Jan, a càrrec de Tirabec, contes i titelles, i a continuació es va realitzar l'acte de lliurament del premi als guanyadors del 4t Concurs infantil de Punts de llibre. Entre els 253 punts rebuts, el guanyador ha estat Raül Rabadan, dels Franciscans, seguit per Lydia Carrasquilla i Marta Balcells, de la mateixa escola.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00