Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Promoció Econòmica > Notícies > Detall de la notícia

Promoció de ciutat

La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya es reuneix amb Viu Comerç i Comerç de Mar

29/11/2017
null

L'Ajuntament ha encarregat un estudi per conèixer el perfil del consumidor de Vilanova i la Geltrú

La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalata, ha visitat aquest migdia els principals carrers comercials de Vilanova i la Geltrú. Ho ha fet acompanyada de Neus Lloveras; alcaldessa de la ciutat; Juan Luís Ruiz, primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica; de Giovanna Mori, presidenta de Comerç de Mar; Joan Carles Margarit, president de Viu Comerç; i Cristina Puigpinós, gerent de Viu Comerç. La passejada ha acabat amb un dinar de treball on la directora general ha pogut parlar directament amb els representants de les principals associacions de comerciants de la ciutat.

Neus Lloveras ha volgut fer una valoració molt positiva de la visita. "Tot i que la directora general ja coneix la ciutat, avui ha vingut per poder parlar amb alguns dels agents del comerç, però també conèixer de primera mà la dimensió dels nostres eixos comercials." Lloveras ha explicat que aquests eixos que configuren l'estructura comercial a cel obert més important de la vegueria del Penedès i l'Eix Diagonal, i ha acabat manifestant voler seguir treballant des del govern en "l'objectiu de legislatura de mantenir i promoure aquesta capitalitat comercial que ostenta Vilanova i la Geltrú respecte del territori que l'envolta."

Juan Luís Ruiz ha destacat la "magnifica relació amb la direcció general" i la necessitat de mantenir un contacte fluid per tal de "conèixer aquells ajuts que des de la Generalitat ens poden oferir per tal de millorar l'oferta comercial de la ciutat." Ruiz també ha remarcat el fet que des del govern municipal s'hagi presentat un ampli projecte de millora de l'espai públic als eixos comercials, així com una extensa programació d'activitats al voltant de les festes nadalenques gràcies al treball transversal de diferents regidories. Aquest programa té diferents vessants "però és evident que també té la intenció de donar suport al comerç." Finalment el regidor ha anunciat que s'està "elaborant un estudi per conèixer quin és el perfil del consumidor de Vilanova i la Geltrú per tal de saber quin és el nostre públic objectiu i poder elaborar millors polítiques de promoció."

Muntsa Vilalalta ha explicat que la visita d'avui es vol centrar en poder copsar les inquietuds que puguin tenir els agents comercials. Ha qualificat Vilanova i la Geltrú de "centre comercial molt interessant, on es respira que les botigues tenen activitat. I això es pot veure objectivament perquè al cens d'establiments comercials de la Generalitat podem veure com Vilanova està per sobre de la mitjana del país quant a densitat comercial. Això demostra que és una ciutat comercial i que ha esdevingut un focus d'atracció. A més, és molt positiu que des de l'Ajuntament s'estiguin posant eines, com aquest estudi per conèixer el perfil del consumidor, perquè la ciutat encara té molt de recorregut en l'àmbit comercial."

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00