Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Convivència > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de convivència

Els grups Compartim i DID acaben el curs

21/06/2018
Cloenda DID i Compartim Cloenda DID i Compartim

L'acte de cloenda s'ha celebrat al Museu del Ferrocarril

S'ha celebrat la cloenda del curs dels grups de Convivència i Equitat: DID (Dona, Identitat i Diversitat) i Compartim.
En un acte celebrat al Museu del Ferrocarril, després d'una visita guiada a les instal·lacions, la regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Adelaida Moya, ha agraït a les persones assistents "la voluntat de treballar per desfer els prejudicis, mantenint la llavor del respecte i la convivència, aspectes clau per mantenir una societat sana i cohesionada".
Cloenda DID i Compartim 250
L'objectiu del grup DID, nascut el 2008, és crear un espai de trobada per cultivar les relacions entre dones de la ciutat de diferents orígens i edats i anar creant vincles oblidant els prejudicis. Amb la intenció de conèixer millor a l'altre, augmentar les conductes empàtiques, afavorir l'aprenentatge interpersonal, l'autoavaluació, el suport i l'acceptació mútua.
El projecte Compartim, Espai de trobada familiar a les escoles, nascut l'any 2006, consisteix en la creació d'un espai de trobada setmanal obert a totes les famílies dels diferents centres, on dia a dia es pretén posar l'accent en crear i fer créixer els vincles entre les persones participants, facilitar l'intercanvi de coneixements i experiències i fomentar la interculturalitat i el respecte a la diferència. Actualment hi participen les escoles Sant Jordi, Ginesta i Arjau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00