Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de Participació i Cooperació

Obert el termini per optar a veure la diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

14/07/2017
Diada castellera FM Diada castellera FM

Les sol·licituds es poden presentar fins el 24 de juliol

 L'Ajuntament de VNG i els Pabordes de Festa Major ofereixen de nou la possibilitat a sis persones i acompanyant de gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 29 de juliol des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps fins el dia 24 de juliol per fer la seva sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des d'avui divendres per Internet al web municipal AQUÍ
o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament.

El dimarts 25 de juliol, a les 18 h, es farà un sorteig en un acte públic a la Sala Roig Toqués de l'Ajuntament i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. Cinc dels noms sortiran d'entre les sol·licituds presentades i el sisè entre les persones presents al sorteig.

Aquest és el sisè any que es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

La Diada Castellera de Festa Major comptarà amb la participació de Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00