Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Primer concurs de relats 'NegrOliva' organitzat per la Biblioteca Joan Oliva

01/04/2011
Cartell del concurs Cartell del concurs

El concurs té dues modalitats, i entre l'11 d'abril i el 16 de maig es poden entregar els treballs participants

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col•laboració de l'Editorial Alrevés, Roca Editorial, les llibreries Llorens Llibres, La Mulassa i Llibreria Ma'at, posa en marxa el concurs Negroliva relacionat amb el gènere negre.

Entre els diferents objectius d'aquest concurs cal destacar el de fomentar la creació literària i la lectura entre els participants, i difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca.

Hi ha dues modalitats de concurs, una dirigida a persones a partir de 18 anys i una segona destinada a alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà, a partir de 16 anys.

Els guanyadors seran tres per a cadascuna d'aquestes modalitats i el primer premi consistirà en la publicació del relat per l'Editorial Alrevés i un lot de llibres, que també es donarà al segon i tercer classificat de cada modalitat.

El jurat estarà format per l'escriptor Jordi Cervera i el també escriptor Eduard Pascual; Àlex Martín, coautor i antòleg del llibre Crims.cat; Blanca Rosa Roca, presidenta de Roca Editorial; Josep Forment, editor de la Editorial Alrevès; Rosana Lluch, cap de la llibreria Llorens Llibres; i dos representants de la biblioteca Joan Oliva i Milà.

A partir del proper dilluns 11 d'abril i fins al 16 de maig es poden entregar els relats negres curts a la Biblioteca.

Consulteu les bases del Concurs de Relats NegrOliva.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00