Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Mostra de documents de ciència-ficció i fantasia dels fons de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

02/11/2017
Vitrina novembre 2017 Vitrina novembre 2017

'Artcher, Kirk & Picard' és el títol de La Vitrina de novembre

Sota el títol "Artcher, Kirk & Picard" es pot visitar a la Biblioteca Museu Balaguer, de l'1 de novembre fins al 3 de desembre, la Vitrina número 17. Aquesta vitrina està relacionada amb la 1a Convenció de Ciència-ficció i Fantasia, organitzada per la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Neàpolis. L'any 2015, la Biblioteca Museu ja va col·laborar amb el Congrés Internacional Ciència i Ficció, que es va celebrar del 2 al 5 de desembre a l'Institut d'Estudis Catalans i a la mateixa Biblioteca Museu. Aquesta col·laboració, que va ser el bressol de La Vitrina, va consistir en una mostra de llibres dels nostres fons sobre ciència-ficció.

En aquella ocasió es van poder veure obres de Maria de Bell-lloc, Antoni Careta i Vidal, Achille Eyraud, Pompeu Gener, Martí Genís i Aguilar, Cels Gomis Mestres, E.T.A Hoffmann, Apel·les Mestres, Edgar Allan Poe, Jules Verne o H.G. Wells.

Ara, La Vitrina número 17 mostra un recull d'obres d'aquest gènere molt conegudes, d'autors com Isaac Asimov, George Orwell, Jules Verne, Ray Bradbury o Manuel de Pedrolo; a més d'alguns estudis sobre la ciència-ficció.

A la Vitrina, cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons.

Per a tots aquells que vulgueu més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00