Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Educació, Ocupació i Treball > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'educació, ocupació i treball

Una cinquantena de persones assisteixen a la xerrada 'Tecnoaddiccions'

30/01/2018
La xerrada es va fer a la sala d'actes de l'IMET La xerrada es va fer a la sala d'actes de l'IMET

El cicle de xerrades de l'IMET enceta l'any amb una xerrada sobre les bones pràctiques a les xarxes socials i l'ús i l'abús de les tecnologies per part dels infants i adolescents

El cicle de xerrades de l'IMET va oferir dijous la xerrada "Tecnoaddicions", una proposta del Servei d'Educació de l'IMET i la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
La bona acollida per part dels assistents demostra que es tracta d'una temàtica de gran interès, tant per a pares i mares amb fills petits, com per a aquelles famílies amb fills adolescents.

La cinquantena d'assistents van rebre pautes per aconseguir bones pràctiques a les xarxes, i un llistat de recursos existents per tal de trobar recolzament. Es va parlar de l'ús i l'abús de les tecnologies i les xarxes socials, es va definir quins eren els comportaments addictius, els factors de risc i les estratègies de prevenció. La xerrada també va servir per parlar de nous conceptes, com el ciberassetjament, el grooming o el sexting.
Una trobada de 90 minuts on es van poder compartir dubtes i explicacions al voltant de les noves tecnologies i les addiccions.

La sessió, que va presentar el regidor d'Educació i Ocupació, Miguel Ángel Iglesias, va anar a càrrec d'Alba Saumell i Marta Espelt, psicòlogues del programa de prevenció del consum de drogues de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, gestionat per Atra Associació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00