Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de Participació i Cooperació

Obert el termini d'inscripcions del sorteig per veure Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

16/01/2018
Comparses de VNG 2017 Comparses de VNG 2017

Se sortejaran cinc invitacions dobles entre les persones inscrites. Cal estar empadronat i ser major d'edat.

Avui dimarts, i per setè any consecutiu, s'ha obert el termini per inscriure's al sorteig de cinc passis dobles per veure Les Comparses de Vilanova i la Geltrú des del balcó de l'Ajuntament.

Per poder participar i obtenir una de les invitacions cal tenir 18 anys i estar empadronat/da al municipi. El període d'inscripció és obert fins al 30 de gener i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), que es troba a la planta baixa de l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.

El dia 2 de febrer a les 12 h, en un acte de caràcter públic al Saló de Plens de l'Ajuntament es farà el sorteig i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. A més, entre les persones assistents al sorteig, també se sortejarà un passi doble per veure les comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva.

D'altra banda, el dijous 1 de febrer a les 12 del migdia, es farà el lliurament de 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca municipal Joan Oliva. Aquestes invitacions s'entregaran a persones majors de 65 anys, que han estat escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal. Enguany serà el cinquè cop que l'Ajuntament convida les persones de major edat mitjançant aquest procediment, a gaudir de l'acte principal del Carnaval vilanoví que se celebrarà el diumenge 11 de febrer.

Inscripcions en línia AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00