Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Diumenge es presenta a l'Auditori el disc de sardanes 'El Garraf dansa en cercle'

05/10/2017
null

La Cobla Maricel el presenta en el marc del Programa Singulart de suport a la creació

Aquest diumenge a l'Auditori Eduard Toldrà es farà el concert de presentació del disc "El Garraf dansa en cercle", de la Cobla Maricel.

Un dics que es presenta en el marc del Programa de Suport a la Creació Singulart, que impulsa la Regidoria de Cultura de l'ajuntament vilanoví.

Amb el doble objectiu de difondre i preservar el patrimoni musical de la comarca del Garraf, i d'apropar i promoure el seu teixit associatiu sardanista, les principals entitats sardanistes del Garraf han sumat esforços per gravar aquest àlbum amb sardanes dedicades a la comarca. La Cobla Maricel, sota la direcció de Jordi Paulí, és la cobla triada per gravar i interpretar les sardanes dedicades a la comarca i al seu moviment sardanista: el paisatge i la seva gent en un treball discogràfic de referència. El CD inclou 14 obres d'autors històrics, contemporanis i novells.

En nom de les entitats sardanistes de la comarca, Marià Franco i Francesca Sol van parlar en la presentació de la temporada Escena d'aquest projecte, en el qual participen els sis municipis de la comarca, i que compta amb la col·laboració de Canal Blau, el Consell Comarcal del Garraf i Vega de Ribes. Els responsables van parlar de "fer arribar a tothom el nostre patrimoni cultural i sardanista, que és molt extens, i fer arribar les colles sardanistes del Garraf al gran públic".

La sitgetana Cobla Maricel està formada per Joan Moliner al flabiol i tamborí, Jordi Olesti i Armand Franco als tibles, Joan Benavides i Marià Franco a les tenores, Salva Pérez i Ignasi Franco a les trompetes, Joan Ignasi Enríquez al trombó, Guillem Lluís i Gerard Babiloni als fiscorns, i Adrià Pinto al contrabaix.

El disc ha comptat amb la direcció artística de Jordi Paulí, i el concert serà presentat per David Puertas. Començarà a les 7 de la tarda, i les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00