Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

La biblioteca Joan Oliva programa un taller d'escriptura de microrelats

19/09/2017
Interior de la biblioteca Joan Oliva Interior de la biblioteca Joan Oliva

L'objectiu és promoure la creació literària

Un dels objectius de la biblioteca Jon Oliva i Milà és la promoció de la creació literària, i és per això que ja fa cinc anys que convoca un concurs de microrelats de gènere negre, amb l'objectiu de fomentar la creació literària i la lectura, i alhora difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca.

Seguint aquesta línia de treball, la Joan Oliva ha programat per a aquesta tardor un nou taller d'escriptura de microrelats, que anirà a càrrec de Maria Rosa Nogué, escriptora, membre de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès que compta amb una àmplia experiència docent i professional en el camp de l'escriptura creativa.

El taller treballarà les tècniques dels microrelats, mitjançant els textos d'un conjunt heterogeni d'autors i autores i fent l'anàlisi de les característiques principals del gènere: brevetat, tensió narrativa i capacitat de síntesi. Es treballarà des de la pràctica de l'escriptura de microrelats i en base a estratègies narratives aplicades al microrelat: la síntesi, el suspens, la creació d'atmosfera, l'humor, o el punt de gir.

Les inscripcions ja es poden fer a la biblioteca Joan Oliva a partir de dimarts 19 de setembre, i les places són limitades. El taller està adreçat a majors de 18 anys i es farà els dilluns de 17.30 a 19.30 h, els dies 16, 23 i 30 d'octubre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00