Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Música per a tots els gustos aquest cap de setmana

18/01/2018
Dolo Beltran Dolo Beltran

L'Auditori Eduard Toldrà acomiada temporada amb Dolo Beltran i el Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Aquest cap de setmana acaba la temporada Escena per donar pas a la programació de Carnaval. I ho fa amb un parell de plats forts: dissabte, Dolo Beltran presenta el seu primer disc en solitari, "Copilotos", a l'Auditori Eduard Toldrà.
Dolo Beltran s'estrena en solitari amb un projecte on ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l'equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d'explicar històries. Amb la col·laboració del DJ i productor Sergio Fernández, han donat forma a "Copilotos", una col·lecció de singles perfectes que entren a la primera, autèntics trencapistes sonors, taral·lejables i altament ballables.
La cantant està acompanyada per Jordi Busquets a la guitarra, Narcís Corominas als teclats, i Xevi Camp a la bateria.

El concert serà dissabte 20 a les 9 del vespre. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

I diumenge la proposta musical és per a tots els públics. El Quintet de Metalls de l'Orquestra Simfònica del Vallès oferirà a l'Auditori "Tromponautes del cinema", un espectacle musical divertit i esbojarrat.
Frozen, Superman, Toy Story, James Bond, El llibre de la selva,… una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema interpretades amb el quintet d'instruments de vent metall de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i amb la presentació de Lawrence Stanley (Fish & Chips) i Stuart McDonald. Música i teatre amb molta diversió.Tromponautes

Serà diumenge 21 a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

Finalment, dijous 25 de gener es farà la darrera sessió del cicle "Parlem de Música". David Puertas parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener a l'Auditori de Barcelona, a càrrec de l'OBC, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. Sota el títol "La cinquena de Txaikovski i el 2n de Rakhmpaninov", l'activitat, gratuïta, es farà dijous 25 a les 21 h a l'Auditori.
L'obra per a piano més popular del segle XX de la mà d'un dels pianistes més rellevants del moment, Vadym Kholodenko, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarria, director format a l'ESMUC que ha triomfat recentment a Japó. Tots els elements per fer d'aquest un concert indispensable, amb la simfonia més personal de Txaikovski.
L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquests concerts. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

La propera temporada d'arts escèniques i visuals a la ciutat es presentarà divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal. L'acte de presentació del programa Escena març-juny 2018 estarà dirigit per Àlex D. Capo, amb guió de Susanna García Prieto. Serà un acte presentat per Dafnis Balduz, amb la participació del grup de teatre L'Escotilló Jove, del Círcol Catòlic, dirigit per Edu Roig.
L'endemà, dissabte 17 de febrer, començarà la venda d'abonaments a la taquilla del Teatre Principal i per Internet (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h), i diumenge 18 de febrer, en el mateix horari, també es podran comprar entrades i abonaments.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00