Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Comença el període de proves i matrícules per als cursos de català del 2n quadrimestre

23/01/2018
Cursos de català Cursos de català

El Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf ofereix diversos cursos de català per a adults

A partir del 25 de gener comencen les proves i el període de matrícula per als cursos de català del 2n quadrimestre del Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf.
El CPNL ofereix cursos de català per a adults, des del nivell bàsic (A2) fins al nivell de suficiència (C1). Les modalitats principals en què s'imparteixen els cursos són presencial i en línia, en la modalitat combinada.

La matriculació d'alumnat, en el cas de l'alumnat preferent -persones matriculades al mateix CNL en un curs durant l'últim any (des del febrer de 2017) o que provinguin d'organitzacions que tinguin establert i vigent un conveni de col·laboració amb el CPNL-, es farà l'1 de febrer de 10 a 14 h.
En el cas de l'alumnat nou, la matrícula està condicionada a les places disponibles. Per poder-se matricular a un curs cal determinar prèviament el nivell de català de l'alumne per mitjà d'una prova de col·locació o certificat de nivell. Per això les persones interessades han de demanar cita prèviament al servei de català de la població que els quedi més a prop. Les proves es fan des del 22 fins al 31 de gener, i a partir del 12 de febrer s'oferiran les places vacants. Les classes començaran el 19 o 20 de febrer de 2018.
Els dies 5 i 6 de febrer es podran inscriure els alumnes de nivell bàsic i elemental, i els dies 7 i 8 de febrer de 2018 ho podran fer els alumnes de nivell intermedi i suficiència.

Podeu conèixer tots els cursos del CNL clicant aquí, o anant als serveis i les oficines del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf.

Per matricular-se a un curs cal haver complert 18 anys o tenir-ne 16/17 i no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya. Per formalitzar la inscripció s'han de presentar el DNI, NIE o passaport, i un document que acrediti, si fa al cas, l'exempció parcial o total de pagament (en el cas de treballadors dels ajuntaments o consells comarcals de l'Alt Penedès i el Garraf, jubilats, pensionistes per invalidesa, persones que tenen una discapacitat reconeguda del 33% o més, família nombrosa, família monoparental o aturats).
Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre d'arribada al punt d'inscripció.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00