Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de medi ambient i sostenibilitat

Diumenge 15 d'abril se celebrarà la tercera edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi

14/03/2012
   La segona edició es va celebrar el passat mes de desembre  La segona edició es va celebrar el passat mes de desembre

Les inscripcions es poden fer a partir de dilluns a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i també a través del web municipal vilanova.cat

La tercera edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi ja té data. Se celebrarà el diumenge 15 d'abril a la plaça de les Casernes, en l'horari habitual de les darreres edicions, de 10 a 14h.

El Mercat de segona mà i d'intercanvi és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de les regidories de Medi Ambient i Promoció Econòmica, amb la qual es pretén afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s'hi podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.

Algunes de les moltes coses que tenen cabuda en aquest mercat són llibres, mobles, discs, dvd's, pel·lícules, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics i aparells elèctrics, material esportiu, joguines, monedes, segells i altres productes col·leccionables, material de jardineria i compostatge, plantes, productes d'elaboració pròpia i d'altres.

Les inscripcions per poder participar es poden fer del 19 de març a l'1 d'abril, mitjançant l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé a través del web municipal www.vilanova.cat, on es poden trobaran les bases i tota la informació necessària. 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00