Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de medi ambient i sostenibilitat

Nou espai de lleure per a gossos a la plaça d'Eduard Maristany, al costat de l'estació

11/07/2017
La plaça d'Eduard Maristany, al costat de l'estació La plaça d'Eduard Maristany, al costat de l'estació

Dilluns comencen les obres d'adequació d'una zona de 700 metres quadrats amb un tancat i un abeurador

 Dilluns s'inicien les obres per adequar una àrea de 700 metres quadrats a la plaça d'Eduard Maristany com a nova zona de lleure per a gossos. L'espai estarà delimitat amb una tanca i tindrà bancs, papereres i un abeurador per als animals.

El regidor de Medi Ambient, Gerard Llobet, ha explicat que el nou espai "reuneix condicions bastant favorables, perquè està ubicat en una zona cèntrica i podrà donarà servei també a la Geltrú i a una part del barri de Mar".


En les pròximes setmanes, a més, també és previst fer millores en les zones de lleure per a gossos del parc de Baix-a-mar i del parc de la Torre d'Enveja. Llobet espera que el nou espai estigui funcionant aquest mes de juliol, "amb això tindrem tres espais ben dotats a la ciutat i, de cara a l'any vinent estem treballant per tenir un quart espai, a la zona de la Geltrú".


Roda de premsa espai per a gossosEl regidor ha explicat que "reforçant aquests espais destinats al lleure dels gossos, reforcem la idea de tenir una millor convivència i una tinença responsable d'animals. "


El cost per crear la nova àrea per a gossos a la plaça Maristany és de 12.000 €. Les millores a la Torre d'Enveja (separació de l'espai per tipologies d'animals) i a Baix-a-mar estan pressupostades en 8.000 €.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00