Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Espai públic i mobilitat

L'Ajuntament de VNG posa en marxa un projecte de millora dels eixos comercials

23/10/2017
null

La primera actuació es du a terme a la cruïlla del carrer dels Caputxins amb els carrers de Sant Joan i de Sant Pau. El projecte es realitzarà per fases durant aquest any i el vinent i suposarà una inversió de més de 260.000 euros a l'espai públic de VNG

Aquest dilluns ha començat la intervenció de millora dels eixos comercials de Vilanova i la Geltrú amb la primera actuació prevista que s'executa a la cruïlla del carrer dels Caputxins amb el carrers de Sant Joan i de Sant Pau.

Des de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha realitzat un projecte de millora dels eixos comercials identificant les problemàtiques existents i les causes que les generen i proposant un seguit d'intervencions que no se centren només en la millora de la via pública sinó que també contemplen actuacions com la reducció del trànsit o la reordenació de l'espai públic per tal que sigui compatible amb els diferents usos i necessitats que té la ciutat. Aquest projecte a més, té la voluntat de donar resposta a les demandes que la ciutadania, entitats, associacions comercials i agents econòmics fan arribar a l'alcaldessa de la ciutat i regidors del Govern municipal en les trobades sectorials que es realitzen.

Quant a la primera actuació que es durà a terme, a l'eix del carrer dels Caputxins amb els carrers de Sant Joan i de Sant Pau, es procedirà a reparar l'enduriment de la base de morter amb formigó atenuant el gruix de l'actual base i es refaran els creuaments recuperant les mateixes llambordes. Així mateix es reduirà el pas de vehicles en aquests creuaments per evitar que es repeteixi la problemàtica actual en el futur.

Aquesta primera intervenció que té un cost de més de 8.000 euros (8.116,17 €) forma part d'un projecte més ampli i ambiciós que es preveu realitzar fins al 2018 i que suposarà una inversió de 261.000 euros a l'espai públic de VNG.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00