Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Esports > Notícies > Detall de la notícia

Segona edició del Curs d'iniciació a la natació en aigües obertes, organitzat per l'Ajuntament i el Club Natació Vilanova

17/05/2018
Natació Aigües Obertes, platja de Ribes Roges  Natació Aigües Obertes, platja de Ribes Roges

El curs es farà al canal de natació de la platja de Ribes Roges, que s'instal·larà a finals d'aquest mes de maig.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Club Natació Vilanova organitzen, per segon any consecutiu, el Curs d'Iniciació a la natació en aigües obertes, en col·laboració amb l'Estació Nàutica i Cota Zero.

L'activitat està adreçada a persones majors de 16 anys que vulguin iniciar-se en la natació en aigües obertes, tant per introduir-se en les competicions en mar obert com ara triatlons, aquatlons o proves de swim run, com senzillament per gaudir de la natació en mar obert.

Per inscriure's és imprescindible disposar d'un nivell mínim de natació, amb l'objectiu d'aprofitar al màxim els coneixements que s'impartiran. El preu és de 10€ i inclou, a més del monitoratge, l'assegurança i un casquet de natació d'alta visibilitat. Els inscrits tindran a la seva disposició servei de guarda-roba i vestuaris amb dutxa. Les inscripcions es poden fer electrònicament a www.envilanova.com

El curs està estructurat en tres sessions i les dates són: 1, 8 i 22 de juny; 13, 20 i 27 de juliol i 7, 14 i 21 de setembre. L'horari en tots els casos és de 18 a 19.30 hores. Les sessions es faran al Canal de Natació que s'instal·larà a finals d'aquest mes de maig a la platja de Ribes Roges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00