Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Espai públic i mobilitat

La celebració de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova comporta algunes afectacions viàries

14/12/2017
recorregut mitja marató recorregut mitja marató

Hi haurà canvis en el recorregut del servei d'autobús urbà i algunes reserves d'estacionament en diversos punts de la ciutat

Aquest diumenge se celebra la 29a edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova que organitza l'Associació Esportiva Evasion Running amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Un esdeveniment esportiu que comporta algunes afectacions al trànsit rodat, l'estacionament de vehicles i canvis en el recorregut del bus urbà.
Quant a l'estacionament s'ha realitzat reserva en diversos indrets de la ciutat, des de les 22h del dia anterior, dissabte 16 de desembre fins a les 12 h, del mateix diumenge 17 de desembre, al passeig del Carme i passeig Marítim; al Dic de Ponent; a l'avinguda de Cubelles; al carrer de Tarragona i a la plaça del Mercat.

En relació al recorregut i parades de l'autobús urbà, aquest servei es veurà afectat de les 8.45 a les 12.00 h del mateix diumenge 17 de desembre al centre de la ciutat i a la façana marítima, amb l'anul·lació d'algunes parades parades de la línia L1 i L2 i també de la línia VNG-Sitges i a l'inrevés i variarà en alguns trams els recorregut d'aquest servei.

Des de l'organització, conscients dels inconvenients que el recorregut i les afectacions poden suposar puntualment per a la ciutadania s'ha demanat paciència i comprensió i ja en al presentació van explicar que les afectacions serien puntuals durant les primeres hores del matí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00