Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Educació, Ocupació i Treball > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'educació, ocupació i treball

El programa Anem al teatre oferirà aquest curs 17 espectacles als escolars vilanovins

15/11/2017

L'IMET col·labora en aquesta iniciativa que vol familiaritzar l'alumnat de primària i secundària amb les arts escèniques

L'espectacle "Plors de cocodril" va iniciar a finals d'octubre la temporada 2017-18 del programa "Anem al Teatre". Aquesta és una iniciativa que ofereix la possibilitat d'assistir a espectacles de teatre, dansa, música i circ a l'alumnat de primària i secundària de la ciutat.

Per aquest curs escolar s'ofereixen un total de 17 espectacles programats als espais escènics del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà. L'assistència a les actuacions es fa en horari escolar. Enguany hi ha previstos tres adreçats a educació infantil (P3,P4 i P5), tres adreçats a cicle inicial (1r i 2n primària), tres per al cicle mitjà (3r i 4t primària), dos a cicle superior (5è i 6è de primària), dos a l'ESO, Batxillerat i Cicles formatius i quatre adreçats a Batxillerat.

El programa "Anem al Teatre", està organitzat per l'àrea de Cultura i l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els municipis. A Vilanova i la Geltrú, l'Ajuntament hi col·labora des de l'any 2003, impulsat pel Servei d'Educació de l'IMET i per la regidoria de Cultura.

Aquesta iniciativa persegueix familiaritzar l'alumnat amb les arts escèniques i també busca afavorir la incorporació de nous espectadors, de manera que el dia de demà els sigui normal l'assistència a la programació regular de les arts escèniques i musicals, així com garantir la igualtat d'oportunitats d'accés dels alumnes a l'oferta artística.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00