Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Se celebra amb èxit una nova edició del Mercat d'Intercanvi de Llibres

14/06/2010
   La quarta edició del MIL s'ha celebrat aquest dissabte La quarta edició del MIL s'ha celebrat aquest dissabte

Els usuaris s'han endut 213 documents, entre llibres i dvd's

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell ha acollit aquest dissabte la quarta edició del Mercat d'Intercanvi de Llibres (MIL4) amb un gran èxit de participació, esdevenint una de les activitats fixes del calendari literari de la ciutat.

Els usuaris han pogut triar i remenar entre 316 llibres i DVD's, que ells mateixos han portat entre els dies 12 de maig i 12 de juny i algun que ha afegit la biblioteca, i que tenia repetit. Finalment, el públic participant s'ha endut 213 documents entre llibres i DVD's. Els llibres sobrants de l'intercanvi es podran agafar de manera gratuïta durant aquesta setmana a la mateixa biblioteca.

Els usuaris han pogut escollir entre 40 novel·les en català, 110 novel·les en castellà, 1 de narrativa, 39 d'infantils i juvenils, 97 de coneixements, 6 de poesia i teatre, 4 còmics d'adults, 8 DVD, 1 CD i 10 llibres escrits en altres idiomes (anglès, francès, alemany i italià).

El MIL amb aquesta nova edició ha contribuït en el foment a la reutilització i l'intercanvi amb un concepte i una pràctica senzilla, promotores de la sostenibilitat i la sensibilització. 

descarrega't la imatge

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00