Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Els tallers familiars de la Joan Oliva, al biblioblog 'Fora del prestatge'

13/12/2017
Tallers familiars Joan Oliva Tallers familiars Joan Oliva

Es tracta de posar a l'abast de tota la ciutadania activitats que es poden fer a casa amb els més petits

S'ha ampliat el fons de col·lecció local que les biblioteques de Vilanova i la Geltrú posen a disposició de la població. Així, a partir d'ara, el biblioblog ‘Fora el prestatge' inclou en format digital els ‘Tallers en família' que la biblioteca Joan Oliva i Milà ha anat fent des de fa cinc anys, i que ara ha preparat per fer-los accessibles en línia. Aquests tallers van adreçats al públic més petit, i els adults hi podran trobar tota la informació necessària per reproduir a casa els diferents tallers.

El primer d'aquests tallers és el que està dedicat al Parc del Garraf, que porta per títol Explora el Garraf. També s'hi poden consultar els que tenen relació amb les festes de Nadal, com Un tió molt enrotllat , i dos més que es publicaran a finals de desembre i la primera setmana de gener: Un Nadal d'ous i el Fanalet de la Nit de Reis.
Més endavant es publicaran els de temàtica carnavalesca: Mascarotes, la Comparseria, Carnaval, carnaval i Mira quin parell.
I, continuant amb el cicle festiu, cap a l'estiu s'hi podrà trobar els tallers de Festa Major: Pinta la festa, Aires de Festa, Bèsties de Festa, Un gegant a la mà i el Drac a un plat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00