Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Lliurades les 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca

01/02/2018
Saló de Plens, aquest migdia. Saló de Plens, aquest migdia.

Els agraciats són persones majors de 65 anys, que han estat seleccionades mitjançant un sorteig aleatori del padró municipal

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acollit l'acte de lliurament de les 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca municipal Joan Oliva.

Les persones agraciades han estat seleccionades aleatòriament i informàticament, a partir d'una mostra de noms extrets del padró municipal.

Aquesta iniciativa arriba enguany a la sisena edició i, tal com ha explicat aquest migdia l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, "vol servir perquè que tots i totes les vilanovines majors de 65 anys, puguin tenir l'oportunitat de gaudir de l'espectacle que representa veure les batalles de caramels del diumenge de Comparses des dels balcons de la plaça de la Vila".

L'alcaldessa ha estat l'encarregada de lliurar personalment les invitacions, que permetran que un centenar de persones grans puguin gaudir de l'acte més emblemàtic del carnaval des d'un lloc preferent de la plaça de la Vila.

La invitació és vàlida a partir de les 11. 30 h per tal de poder veure les primeres guerres infantils. L'accés a la biblioteca Joan Oliva és pel carrer de Sant Gervasi.

D'altra banda, demà divendres al migdia es farà al Saló de Plens el sorteig de les 5 invitacions dobles per veure Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament. El sorteig es farà entre totes les persones que aquests darrers dies han fet la seva sol·licitud.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00