Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Serveis socials > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de serveis socials

VNG celebra el Dia Internacional del Voluntariat

23/11/2017
Cartell del Dia Voluntariat Cartell del Dia del Voluntariat

Serà dijous 30 a les 19 h al Teatre Principal, en un acte obert al públic per presentar el documental 'Històries de Vida nova i la Geltrú'

Dijous vinent el Teatre Principal acollirà una tarda de celebració i d'agraïment a totes les persones que fan voluntariat social a Vilanova i la Geltrú.
Per commemorar el Dia Internacional del Voluntariat, s'ha organitzat una jornada per celebrar la Vilanova més social, posant el centre d'atenció en les persones, que són l'essència dels projectes i les entitats que formen part de la Mesa d'Entitats Socials.

L'acte comptarà amb l'actuació de la companyia de teatre de l'entitat Vilanova Actua, que representaran "Viure és emocionar-se", en agraïment a totes aquelles persones que dediquen part del seu temps lliure als altres sense esperar res a canvi.
Tot seguit actuaran els clowns Emociona't, i arribarà el moment de la presentació inèdita del documental “Històries de Vida nova i la Geltrú”. Es tracta d'un relat en primera persona, una mirada social que la Mesa vol compartir sobre el que passa a la nostra ciutat i que moltes vegades passa desapercebut. Són històries de vincle, d'acompanyament, de transformació i d'amor. És el que viuen cada dia les persones que fan acció social.

El vídeo és un dels resultats més visibles de l'objectiu que s'ha marcat enguany la Mesa d'Entitats Socials de millorar la seva comunicació. Un altre dels resultats és la nova web que aviat es posarà en marxa.

L'acte de celebració, obert a tothom qui vulgui passar una bona estona, es farà al Teatre Principal dijous 30 de novembre a les 19 h. L'entrada és lliure, i està organitzat per la Mesa d'Entitats Socials, espai de treball en xarxa, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00