Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Canal Blau Televisió retransmetrà els principals actes del Carnaval de Vilanova i la Geltrú

07/02/2018
Diumenge de Comparses, entrevistes als convidats Diumenge de Comparses, entrevistes als convidats

La programació especial s'enceta aquest dimecres a les 20 h amb la retransmissió en directe de la Màscara d'Or

Canal Blau Televisió ja té a punt la programació especial amb motiu de la celebració del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Com cada any, la televisió vilanovina retransmet en directe els principals actes que, posteriorment, es tornen a emetre en diferit.

La programació especial s'enceta aquest dimecres a les 20 h, amb la retransmissió en directe de La Màscara d'Or, que se celebra al Teatre Principal. Aquesta és el sisè any que se celebra aquest concurs de vídeos que les entitats vilanovines presenten amb motiu del Carnaval. Les repeticions de La Màscara d'Or es faran el dijous a les 01 h de la matinada i el dissabte a les 18 h.

L'acte principal de divendres és l'Arrivo. El directe començarà a les 18 h per emetre el pregó i a les 20.30 h per donar pas a la desfilada de carrosses. Les repeticions seran el divendres a les 00.30 h i dissabte a les 12.30 h.

El Caramel de dissabte a la tarda es podrà veure en diferit el diumenge a les 10.30 h, i es tornarà a repetir, el dimecres dia 14 a les 14.30 i les 21.30 h.

L'acte estrella del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, Les Comparses, es podrà seguir en directe per Canal Blau, a partir de les 11 h. La repetició de totes les entrades a la plaça de la Vila, es farà el diumenge a les 23.30 h i el dilluns a les 10 h.

Dilluns de Carnaval la programació especial començarà a les 20 h amb l'emissió en directe dels Coros d'en Carnestoltes. La repetició es podrà veure el dilluns a les 01.30 h i el dimarts a les 10 h.

Per últim, a les 19.45 h del dimecres dia 14, començarà la retransmissió en directe de l'Enterro d'en Carnestoltes. L'acte es podrà veure repetit el mateix dimecres a les 23 h i l'endemà dijous a les 21 h.

Canal Blau Televisió oferirà una repetició de tots els actes el cap de setmana del 17 i 18 de febrer.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00