Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Cinema de novembre

02/11/2017
La pel·lícula Brava és la que es pdorà veure dins el Cicle Gaudí La pel·lícula Brava és la que es pdorà veure dins el Cicle Gaudí

La programació del Cineclub Sala1, el Documental del mes i el Cicle Gaudí omple el Teatre Principal

La programació de cinema del mes de novembre arriba marcada per la celebració, el dia 25, del Dia Internacional contra la violència vers les dones, i de la Setmana Europea per la prevenció de residus.

Les propostes del Teatre Principal comencen dimarts 7 de novembre, amb la proposta del Cineclub Sala 1, el film "Francofonia". Totes les pel·lícules del Cineclub es poden veure en versió original subtitulada. Durant la Segona Guerra Mundial (1939-1945), a la França ocupada, les autoritats nazis decideixen protegir la col·lecció de pintura més valuosa del món: el Museu del Louvre.

Dimecres 8 es podrà veure el Documental del mes, "Amazona", en versió original en castellà i anglès. Després de la mort tràgica de la seva filla gran, Val emprèn un viatge a la selva colombiana buscant superar el dol i trobar-se a si mateixa, deixant enrere els seus altres fills i la família.

Dimarts 14 arriba "Moon", de la mà del Cineclub Sala 1, dins el Cinefòrum de ciència-ficció. En un futur no molt llunyà, un astronauta viu aïllat durant tres anys en una excavació minera de la Lluna.

Dijous 16 el Cicle Gaudí programa un film pensant en el 25N: "Brava": La vida de la Janine sembla anar molt bé fins que pateix un assalt al metro i tot s'enfonsa. Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on ara viu el seu pare, oculta a tots les seves ferides i intenta relaxar-se. Però allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc.

Dimarts 21, "Julia Ist", que inclou un cinefòrum amb la directora. La projecció i xerrada estan organitzades pel Cineclub Sala 1. Abans de marxar a Berlín d'Erasmus, el futur sembla molt clar per a la Júlia, una estudiant d'arquitectura de 21 anys. Un cop allà, completament sola per primera vegada, s'adona que no es coneix tan bé com pensava i que no té ni idea de què vol fer.

Divendres 24, en el marc de la Setmana Europea de prevenció de residus, el col·lectiu La Vinagreta ha programat "Trashed". Jeremy Irons es proposa descobrir l'abast i els efectes del problema dels residus a nivell mundial.

Finalment, dimarts 28, el Cineclub Sala 1 programa "Safari". Ulrich Seidl segueix turistes austríacs que viatgen a l'Àfrica per a caçar zebres i girafes.

Totes les projeccions es faran al Teatre Principal a les 20.30 h.

Pel que fa a les propostes de cinema del Círcol Catòlic, podeu consultar la cartellera aquí
Les projeccions es fan en versió original subtitulada.

Pel que fa als preus, en el cas del Cineclub Sala 1, els socis paguen 12 euros el mes, i els no socis, 6 euros per sessió. Hi ha un descompte presentant l'entrada de l'ultima sessió del Cicle Gaudí, el cost és de 4,5 euros.
El Documental del Mes costa 3 euros.
Les sessions del Cicle Gaudí costen 4 euros i mig, i 3 euros si es fa servir el Carnet Jove, els socis del Cineclub Sala 1, els aturats, jubilats i majors de 65 anys, així com els alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua. Finalment, els membres del Club La Vanguardia gaudeixen d'un 2x1 en els entrades.
Les sessions de cinema al teatre Círcol Catòlic costen 6 euros per als socis, i 7 per als no socis.
La venda d'entrades per al Cicle Gaudí i El Documental del Mes es fa 30 minuts abans a la taquilla, o al web www.elprincipal.cat. Per a les sessions del Cineclub Sala1 cala anar 30 minuts abans a la taquilla, i per al Círcol Catòlic la taquilla s'obre una hora abans de cada sessió.

Podeu consultar la cartellera en aquest enllaç

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00