Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Medi ambient > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de medi ambient i sostenibilitat

Els expositors aproven amb nota el nou emplaçament de la Festa de l'Animal

26/10/2017
Desfilada a la passarel·la de la Festa de l'Animal Desfilada a la passarel·la de la Festa de l'Animal

Bona resposta de públic i participants als trasllat a la rambla de la Pau

 Dissabte es va celebrar una nova edició de la Fira de l'Animal a Vilanova i la Geltrú. La novetat més destacada de l'edició d'enguany ha estat el canvi d'ubicació, que ha estat valorat positivament tant per part dels participants com del públic assistent.

Festa de l'Animal, 1L'edició d'enguany, la sisena, es pot qualificar d'èxit, tant pel que fa a les activitats com a l'apartat d'exposició. La fira ha augmentat el nombre d'expositors, passant dels 26 del 2016 a 36 en aquesta edició, creixent tant pel que fa a empreses com associacions i respecte a les activitats cal dir que han estat un èxit de participació, destacant les passarel·les d'adopció.
Festa de l'Animal, 2
El resultat de l'enquesta feta als expositors participants qualifica molt positivament la nova ubicació i l'organització de l'esdeveniment. El regidor de Medi Ambient, Gerard Llobet, creu que la Festa de l'Animal "continua fidelitzant públic i organitzacions i aconseguim els objectius marcats: apropar-nos al públic per conscienciar i informar."
Festa de l'Animal, 3
La col·laboració entre l'Ajuntament i la Mancomunitat Penedès-Garraf en l'organització de la Festa d'enguany també es valora positivament. Destacar que la cita es consolida com a punt de trobada de les principals organitzacions i visitants del territori pròxim: Tarragona, Vendrell, Vilafranca, Canyelles, entre altres poblacions.

Més fotos:

AQUÍ


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00