Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Concerts de Nadal de l'Escola de Música

12/12/2017
Cançó de Nadal Charles Dickens Cançó de Nadal Charles Dickens

Dilluns 18 i dimarts 19 es faran els concerts de l'alumnat, relacionats amb el Conte de Nadal de Charles Dickens i amb La Ventafocs

El proper dilluns, 18 de desembre, l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat oferirà el primer concert de Nadal a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà, a càrrec dels alumnes de Cant Coral i del cor de Veus Blanques de l'ECMM Mestre Montserrat.
El concert, que servirà per cloure l'any 2017 i començarà a les 19 h, estarà relacionat amb el centre d'interès d'aquest curs, ‘La música i els contes' i porta per títol ‘Mr Scrooge. Cançó de Nadal', basat en el Conte de Nadal de Charles Dickens.

Per poder assistir al concert cal disposar de l'entrada. L'ECMM Mestre Montserrat posa a disposició de les famílies de l'alumnat dues entrades gratuïtes.

I dimarts 19 de desembre, també a la Sala Gran de l'Auditori, es farà el concert dels alumnes de Sensibilització 1 i 2, relacionat també amb el centre d'interès d'aquest curs. Concretament, interpretaran la cantata "La Ventafocs".

Degut al gran volum d'alumnes de sensibilització, el concert es realitzarà en dues sessions d'horaris diferents: el primer concert, amb inici a les 17.45 h, anirà a càrrec dels alumnes de Sensibilització dels dimarts i els dijous. El segon, que començarà a les 19.30 h, anirà a càrrec dels alumnes de Sensibilització dels dilluns i dimecres.

Per poder assistir als concerts serà necessari disposar de l'entrada corresponent. L'ECMM Mestre Montserrat posa a disposició de les famílies cinc entrades gratuïtes per cada alumne/a participant.

Les entrades es poden recollirà a la Secretaria de l'Escola els matins de dimarts a divendres, de 10 a 12 h, i les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 19 h.

Totes les entrades que no hagin estat retirades es posaran a disposició del públic en general a la taquilla de l'Auditori 15 minuts abans de l'espectacle.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00