Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

La biblioteca Joan Oliva presenta els guanyadors del 3r concurs de microrelats

25/03/2015
És el tercer any que la biblioteca organitza aquest concurs per fomentar la creació literària i la lectura  És el tercer any que la biblioteca organitza aquest concurs per fomentar la creació literària i la lectura

Iris Borda guanya el premi NegrOliva, i Sílvia Rull s'endú el JoveOliva. Els microrelats guanyadors es publicaran al blog Fora del Prestatge de la biblioteca Joan Oliva i Milà el 15 d'abril

La Biblioteca Joan Oliva i Milà ja ha donat a conèixer els guanyadors de la 3a edició del Concurs de Microrelats JoveOliva i NegrOliva, que organitza per fomentar la creació literària i la lectura, i per difondre el centre d'interès de Gènere Negre de la biblioteca.

En la categoria NegrOliva, la primera classificada ha estat Iris Borda, amb el seu relat "Mètode científic". El segon premi és per a Àngels Monedero, amb "El Climent era com el mar en calma"; i la tercera posició és per a Antoni Alsina per "Telèfon amb línia directa".
En la categoria JoveOliva, la guanyadora ha estat Sílvia Rull, amb el seu relat "El cas de Peter Pan". En segon lloc ha quedat Ariadna Verdaguer, amb "Sí, aquell". I el tercer premi ha estat atorgat a Paula Sierra amb "Les històries amagades al bosc".

El jurat dels dos premis ha estat format per Rosana Lluch de la llibreria Llorens Llibres; Veri Pena de la Lliberia La Mulassa; M. Rosa Nogué, escriptora i conductora del Club de lectura La Crisàlide; i Mercè Porta, col·laboradora del Club de Lectura de la biblioteca.

Els microrelats guanyadors es publicaran al blog Fora del Prestatge de la biblioteca Joan Oliva i Milà el dimecres 15 d'abril. Pel que fa al lliurament de premis, és un acte obert al públic que se celebrarà a la Biblioteca Joan Oliva el dijous 16 d'abril a les vuit del vespre. També és previst editar un punt de llibre per la propera diada de Sant Jordi, que porti el títol i l'autoria dels tres microrelats guanyadors d'ambdues categories.

Aquest concurs ha estat organitzat per la biblioteca Joan Oliva i Milà i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00