Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Promoció Econòmica > Notícies > Detall de la notícia

Promoció de ciutat

La Fira Fora Estocs arriba a la dissetena edició el pròxim dissabte 26 d'agost

17/08/2017
null

Estarà ubicada a la plaça de la Vila i obrirà de les nou del matí fins les nou del vespre

 La XVII edició de la Fira Fora Estocs es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el dissabte 26 d'agost. La fira, que ja és un referent comercial a la comarca, estarà ubicada a la plaça de la Vila de les nou del matí fins a les nou del vespre de forma ininterrompuda. Fora Estocs està organitzat des de l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç.

En total hi haurà 63 carpes on els comerços associats a Viu Comerç oferiran productes de temporada a preus de liquidació. Hi haurà ofertes en roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona. Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00