Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Educació, Ocupació i Treball > Notícies > Detall de la notícia

L'espai d'educació, ocupació i treball

L'IMET augmenta les accions formatives ocupacionals i oferirà més de 200 places aquest curs

21/11/2017
Montse Prats, Joan Martorell i Jordi Palacios Montse Prats, Joan Martorell i Jordi Palacios

El SOC incrementa en 100.000 € la subvenció per l'IMET gràcies a la bona valoració del centre vilanoví

L'IMET, l'Institut Municipal d'Educació i Treball, augmenta aquest curs 2017-18 l'oferta de formació ocupacional FOAP (Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries), que passarà de 12 a 16 cursos. El Servei Públic d'Ocupació, SOC, ha augmentat la subvenció destinada al centre vilanoví en 100.000 €, la qual cosa permetrà atendre uns de 220 alumnes.

Aquest creixement ha estat possible gràcies a les bones xifres assolides per l'IMET, tant pel que fa a la valoració de la formació com pels graus d'inserció aconseguits. El regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, creu que "estem en una molt bona línia" i recorda la "voluntat política de situar l'Institut Municipal com un centre de referència". Martorell destaca que l'augment "és fruit de la bona feina que es fa des de l'IMET per oferir solucions formatives a les persones".

La FOAP s'adreça tant a persones desocupades com a treballadors/es en actiu. A més, aquests cursos permeten també accedir a cicles formatius. La tècnica responsable de la FOAP, Montse Prats explica que aquest possibilitat resulta molt interessant "perquè algunes persones no van poder continuar estudiant, i un cop fan aquesta formació, poden continuar fent un cicle".

L'oferta de cursos està repartida en set àmbits. "És una oferta variada" explica Prats, "està elaborada pensant en els graus d'inserció d'anys anteriors". La famílies professionals són Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Electricitat i electrònica i Hostaleria i Turisme, Idiomes, Formació i educació i Serveis socioculturals i a la comunitat. La proposta de ofereix cursos de diferents nivells i especialitats, incorporant novetats com ara Xarxes socials 2.0, Docència de la formació professional per a l'ocupació, Alemany i Activitats administratives en la relació amb el client.

Aquesta nova programació s'iniciarà durant la primera quinzena de desembre d'enguany i finalitzarà el mes d'octubre de 2018. L'IMET organitza diferents sessions informatives per a les persones interessades.

Consulta l'oferta de cursos AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00