Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Biblioteques > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de les biblioteques municipals

Comencen els 'Vermuts musicals' de la biblioteca Armand Cardona

03/04/2018
Els vermuts musicals omplen la terrassa dels Llimoners     Els vermuts musicals omplen la terrassa dels Llimoners

Amb l'arribada del bon temps torna aquesta proposta de les biblioteques de VNG per apropar la música, i especialment els artistes locals, a tota la ciutadania

La Regidoria de Cultura continua amb la voluntat de promoure la música, i per aquest motiu tornen els "Vermuts musicals" a la biblioteca Armand Cardona.
Són un exemple de la clara aposta que des de la Regidoria de Cultura es fa pels artistes locals des del projecte Singulart – Suport a la creació, i que té per objectiu la promoció i difusió d'artistes vinculats amb qualsevol disciplina artística a Vilanova i la Geltrú.
Per altra banda, amb aquesta acció també es pretén dinamitzar el fons musical de la biblioteques públiques, alhora que es vol potenciar l'ús i la participació de la ciutadania d'un equipament tan proper i obert a tothom.

El primer Vermut musical d'aquesta temporada tindrà lloc dissabte 7 d'abril a les 12.30 h, a la terrassa dels Llimoners, sota el títol #asoncaribeny.
Tot escoltant rock llatí i son cubà, a càrrec del grup Chichi Valdés amb Ramón Chacón i Octavio Ibargüen, es podrà gaudir d'una cervesa artesana local amb formatges de Vilanova i la Geltrú.
Per aquest Vermut es compta amb la col·laboració de la Formatgeria El Garraf i l'Associació El Singlot.

Els següents Vermuts musicals es faran:
Dissabte 5 de maig: #acordejazz. Jazz a càrrec del trio El Colectivo, amb Elisabet Raspall, Jordi Mestres i Ramiro Rosa.
Dissabte 2 de juny: #populotradicionarius. Tenores, sacs i flabiols, emmarcat dins el FIMPT, a càrrec dels alumnes de música tradicional de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.
Dissabte 22 de setembre: #psicotronica. Música electrònica, a càrrec del grup Pacosan.
Dissabte 20 d'octubre: #bitpoppunk. Pop punk, a càrrec del grup Sonic Lust.

Amb aquesta acció les biblioteques s'afegeixen a l'oferta musical de la ciutat amb unes actuacions gratuïtes de petit format i que tenen com a característica principal que van unides a la presentació de productes locals, emmarcats en un espai idoni (la terrassa dels Llimoners) tot degustant el producte i la música.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00